Συνεχίζονται οι αγώνες τένις

| |

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι Πανελλαδικοί αγώνες τένις που ξεκίνησαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 για Κορίτσια 10,11,και 12 ετών. Με μικρή καθυστέρηση εξ αιτίας της βροχής το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σήμερα Τρίτη 18/9/2012.

Συμμετέχουν πενήντα περίπου αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από ΑΤΤΙΚΗ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΡΗΤΗ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ και  Κ.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι αγώνες διεξάγονται στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ «Δημ. Βικέλας» Βέροιας (στο Μακροχώρι) , από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διοργανωτής και αυτή την χρονιά ο δραστήριος Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας , με εντολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Γ΄Ενωσης Σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας.

Στήριγμα σε κάθε προσπάθεια του Ομίλου ο Δήμος Βέροιας, ο προϊστάμενος κ. Γκιλιόπουλος Γιάννης και το προσωπικό του ΔΑΚ οι οποίοι καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες για να είναι όλα άψογα, ο πρόεδρος κ.Δάσκαλος Δημήτριος και ο δ/ντης της ΔΕΥΑΒ κ. Αχτσης Θωμάς..

Οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να πληροφορούνται για τις ώρες των αγώνων καθημερινά στα τηλέφωνα του Ομίλου 23310/42412 και 6977596507.

Οι αθλητές του Ομίλου που παίρνουν μέρος στους αγώνες είναι : Αλεξοπούλου Ιωάννα, Γανίτη Καλλιόπη και Ζωή, Λιολιοπούλου Ευδοξία, Παυλίδου Θένια και Στεφανίδου Ανθή.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΚΑΦΕΣ

Διομήδης: Κέρδισε την ΑΕΚ και εκτός

Επόμενη