Συνεχίζεται στο Μακροχώρι οι Πανελλαδικοί αγώνες τένις αγοριών-κοριτσιών κάτω των 12 ετών

| |

Συνεχίζονται την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 οι Πανελλαδικοί αγώνες τένις για τα Αγόρια και τα Κορίτσια κάτω των 12 ετών. Το πρωτάθλημα είναι επίσημο βαθμολογούμενο τουρνουά από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντ/ρισης και μετράει στην Πανελλαδική Βαθμολογία των αθλητών/τριών. Συγκεντρώνει τη συμμετοχή 56 αθλητών για τα αγόρια και 56 αθλητριών για τα κορίτσια από όλη την Ελλάδα. Είναι 32άρι κυρίως ταμπλό και 32άρι στα προκριματικά. Οι αγώνες κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ των 6 games ενώ στα διπλά το τρίτο σετ αν χρειασθεί είναι ένα σούπερ tie break των 10 πόντων.

Με αγώνες υψηλού επιπέδου οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται στα courts του ΔΑΚ «Δημ. Βικέλας» Βέροιας με διοργανωτή τον Όμιλο Αντ/ρισης Βέροιας.

Στα αγόρια ,χωρίς εκπλήξεις ,αγωνίζονται στα ημιτελικά οι Ταραμονλής Δημοσθένης Νο 1 του ταμπλό ( ΓΑΣ.Κ Ερμής Βέροιας) με τον Κούτσικο Βασίλειο (Φθιωτικός Ο.Α.) και Ράπτης Νικόλαος ( Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος ) με τον Λάππα Θεοδόσιο Νο 2 του ταμπλό (Ακαδημία Αντ/ρισης Σερρών 2008) .

Στα κορίτσια η Αναγνώστου Ευαγγελία Νο 1 του M.D από τον Ο.Α. Βόλου με την Σιμωνίδου Αννα (Ο.Α. Ξάνθης ) και η Μεσοχωρίτη Γαλάτεια Νο 2 από τον Ο.Α. Τούμπας με τη Αγακεχαγιά Ζωή ( Α.Ο.Α.Σταυρούπολης Ίφιτος )

Στα διπλά οι αγώνες συνεχίζονται στην οκτάδα.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη το πρωί με τους αγώνες των Τελικών Μονού και Διπλού.

Ακούραστοι στυλοβάτες του τουρνουά η επιδιαιτητής των αγώνων κ. Παλαιστή Ντέπη, ο γιατρός κ. Αλεξόπουλος Κων/νος , η φυσικοθεραπεύτρια κ. Παυλίδου Ελένη, η γραμματεία κ. Παλαιστή Γιώτα, το προσωπικό του ΔΑΚ με τον προϊστάμενο κ. Γκιλιόπουλο Γιάννη και όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου.

Προηγούμενες

Νέα του ΑΟΚ Βέροιας

Επόμενη