Συνέτριψε το Μαρούσι ο Φίλιππος

| |

Μεγάλη νίκη επί του Αμαρουσίου σημείωσε ο Φίλιππος. Οι βεροιώτες έπαιξαν συγκλονιστική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο και συνέτριψαν με 74-56 μέσα σε πανηγυρισμούς. 

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν ντέρμπι. Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού όλοι οι παίχτες του Φιλίππου οι οποίοι έχοντας ξεχωριστό πάθος και παίζοντας εκπληκτική άμυνα ειδικά στα τελευταία λεπτά του 4ου δεκαλέπτου έκαναν τον κόσμο να παραληρεί φωνάζοντας στο τέλος «Νάτοι Νάτοι οι Πρωταθλητές»

Αγωνιστικά ο Φίλιππος είχε το πάνω χέρι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγε από τον αντίπαλο, αλλά στο 3ο δεκάλεπτο το Μαρούσι απάντησε και πλησίασε στο σκορ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο. Εκεί ο Φίλιππος έπαιξε πολύ καλή άμυνα και σε συνδυασμό με τις λύσεις στην επίθεση, διέλυσε το Μαρούσι.

Πρώτος σκόρερ για τον Φίλιππο ο Αλέξανδρος Ράπτης με 19 πόντους ενώ ο Τάσος Κασαμπαλής, που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, «τάπωσε» 9 φορές τους αντιπάλους.Διαιτητές : Λόρτος – ΘεοδώρουΔεκάλεπτα : 23-21, 40-32, 51-48, 74-56ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Κοθράς 14 (1), Τριχόπουλος 11 (1), Κασαμπαλής 2, Μπρόζος 12 (2), Ράπτης 19, Χρυσόπουλος 5, Πάλλης 11.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Μάγειρας): Μπάρδας 11 (3), Παπαδημητρίου 2, Κωνσταντακόπουλος 4, Κουπίδης 11 (3), Κερασοβίτης 11, Δορκοφίκης 9 (1), Μαχαίρας 2, Σημαιόπουλος, Δρακάκης 6, Καμπούρης.

Προηγούμενες

Κέρδισε άνετα το Στρατώνι ο Φίλιππος

Φίλιππος: Ευχαριστεί τους Queen’s Boyz

Επόμενη