Συνάντηση Καραμπατζού με την Γ.Γ. Αθλητισμού

| |

Με την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακίδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αθήνα. Η ενημέρωση για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, τις δραστηριότητες και τις διακρίσεις των αθλητικών συλλόγων σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, ήταν τα ζητήματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση.

Επίσης, ο κ. Καραμπατζός υπέβαλε συγκεκριμένες προτάσεις, όπως η διοργάνωση στη Νάουσα αθλητικών γεγονότων και εκδηλώσεων (π.χ. εκπαιδευτικά-προπονητικά σεμινάρια, Πανελλήνια Συνέδρια, προετοιμασία αθλητών και εθνικών ομάδων στο Δημ. Κολυμβητήριο και το Χ.Κ. «3-5 Πηγάδια» κ.ά.), η δυνατότητα απόσπασης Γυμναστών ώστε να στηριχτούν προγράμματα αθλητισμού στο Δημ. Κολυμβητήριο κλπ. Ακόμη, ζήτησε την οικονομική ενίσχυση του Δήμου για συντηρήσεις όλων των αθλητικών χώρων (γήπεδα ποδοσφαίρου κλπ.) ώστε να μπορούν οι ομάδες να έχουν καλύτερες συνθήκες άθλησης και προσκάλεσε την κ. Γιαννακίδου να επισκεφθεί τη Νάουσα.    

Η κ. Γιαννακίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο των αθλητικών υποδομών και τις δραστηριότητες των συλλόγων της Νάουσας, είπε ότι θα εξετάσει τις δυνατότητες να υποστηριχθούν οι προτάσεις του Δήμου, επιφυλάχθηκε όμως για την οικονομική στήριξη, επειδή είναι δύσκολη η γενικότερη οικονομική συγκυρία της χώρας. 

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΕΚ

Έγινε το προπαιδικό πρωτάθλημα τένις

Επόμενη