Συμπεθέρης: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

| |

Τα Λευκάδια, όπως πέρσι έτσι και φέτος, θα είναι μια από τις δυνατές ομάδες του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι η ομάδα έχει νέα διοίκηση, κι εντελώς αλλαγμένο ρόστερ.

Συζητήσαμε για τα νέα Λευκάδια, με έναν από τους παίκτες που έμειναν από την περσινή ομάδα. Ο Δήμος Συμπεθέρης θα φορά και φέτος την φανέλα των Λευκαδίων και μας μίλησε για την φετινή προσπάθεια: “Φέτος στην ομάδα γίνεται μια πολύ καλή κι οργανωμένη δουλειά από διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Κάνουμε κάθε μέρα προπόνηση εδώ και δυο μήνες κι έχουμε στόχο την καλή πορεία της ομάδας. Είμαστε καινούργια ομάδα γιατί μόνο τρεις παίκτες μείναμε από την περσινή χρονιά. Αυτό δεν λέει τίποτα, διότι έχουμε πολύ χρόνο και μέσα από την δουλειά και σε συνεργασία με τον προπονητή θα καταφέρουμε το καλύτερο για τα Λευκάδια” δήλωσε και πρόσθεσε: 

“Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι αξιόλογοι και ο καθένας τους ατομικά θα προσφέρει. Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που έχει όρεξη και αγαπάει αυτό που κάνει, και προσπαθεί να μας περάσει τη νοοτροπία του νικητή. Έχουμε μια διοίκηση που είναι συνέχεια δίπλα μας και συμβάλει στην καλή λειτουργία της ομάδας. Εύχομαι η ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στις υπόλοιπες Ημαθιώτικες ομάδες”.

Προηγούμενες

Κέρδισε τον Καμπανιακό η Νάουσα

Επόμενη