Συγχαρητήρια από το ΝΑΣΗ στην εφηβική ομάδα

| |

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της εφηβικής ομάδας του Ν.Α.Σ.Η για την πραγματικά μεγάλη τους προσπάθεια. Έχει κλείσει με αυτούς τους αγώνες μια σπουδαία σεζόν με πολλές επιτυχίες. Αν και δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τον στόχο της που ήταν η τρίτη θέση στον όμιλο κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από όσους βρέθηκαν στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Να τονίσουμε ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο αυτή η ομάδα έκανε τεράστια βήματα προόδου και κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική και να ανεβάσει το πόλο της Βέροιας πολύ ψηλά. Τα παιδιά του Ν.Α.Σ.Η., ανέδειξαν στους εαυτούς τους ότι μπορούν, στον προπονητή τους ότι αξίζουν, στους γονείς τους ότι δικαιώθηκαν και στον σύλλογο τους ότι έχουν μέλλον.

Μπορεί η προσπάθεια τους να τελείωσε στον Βόλο αλλά μπήκε νέος στόχος ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ και θα έρθει μόνο με σκληρή δουλειά. Από τους Κελεμπεκίδης Γ.(c) , Παπαδόπουλος Κ., Σαρηκυριακίδης Α., Κελεμπεκίδης Φ., Σκουτέλης Κ., Μοταφίδης Λ., Τορλακίδης Λ., Νικολόπουλος Δ., Τορλακίδης Γ. Ραφαηλίδης Δ., Μπέκας Α., Σοφόπουλος Δ., Ιωαννίδης Σ., Δεμέναγας Θ., Κυριαζόπουλος Γ.

Συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Παπαγιαννάκη. Για όσα κατάφερε η Ομάδα (Εφήβων) μέχρι σήμερα είναι πραγματικά άθλος!!!
Κόουτς σου ευχόμαστε υπομονή και θα δεις τα παιδιά ακόμη πιο ψηλά…να είσαι σίγουρος!!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Στην ομάδα των εφήβων ευχόμαστε ότι καλύτερο, στηρίζουμε και αγαπάμε το Water Polo.

Ο Αντιπρόεδρος του Ν.Α.Σ.Η.
Παπαδόπουλος Κυριάκος.

Προηγούμενες

Νέα του Φιλίππου Βέροιας

Silver V Shirt

Επόμενη