Στο διασυλλογικό του Λιτοχώρου ο Ημαθιώνας

| |

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013, διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Αθλήματος 2013 στο Λιτόχωρο Πιερίας, με τίτλο Β’ Ολύμπια/2013. Ο Ημαθίων πήρε μέρος με ολιγομελή αγωνιστική ομάδα, χωρίς τους διεθνείς του, αλλά με εξίσου άξιους αθλητές και αθλήτριες από τη Βέροια και τις Σέρρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη καταγεγραμμένη κατάκτηση της κορυφής του Ολύμπου, στις πλαγιές του οποίου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο «Πύρρος Δήμας». Η σκιά του Ολύμπου πέφτει στο αθλητικό κέντρο και ο τόπος δίνει φτερά στα Ελληνόπουλα που αγωνίζονται εκεί.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου των Πρωταθλητών έκαναν άλλη μια συγκλονιστική εμφάνιση (όπως πάντα) και επέστρεψαν στις βάσεις τους φορτωμένοι με μετάλλια.

Οι καινούργιοι πρωταθλητές, είναι:

Από το Τμήμα Βεροίας

  • Χριστίνα Κοτσογιαννίδου (χρυσό σε παλαίσματα και αργυρό σε αγώνα)
  • Θωμάς Τζούρτζιας (χρυσό σε παλαίσματα και χάλκινο σε αγώνα)
  • Πέτρος Καφετζής (χάλκινο σε αγώνα)
  • Δημήτριος Χατζηδημητρίου (αργυρό σε αγώνα)
  • Βασίλειος Λαδόπουλος (χρυσό σε αγώνα και χάλκινο σε παλαίσματα)

Από το Τμήμα Σερρών

  • Αθανάσιος Παυλάκης (χάλκινο σε αγώνα και χάλκινο σε αγώνα εδάφους)

Οι νεαροί πρωταθλητές, έδωσαν καλό αγώνα και νίκησαν. Η αθλητική χρονιά 2012-2013 έφθασε στο τέλος της με ένα ασύλληπτο αριθμό νικών και άξιων συμμετοχών των αθλητών και αθλητριών. Όλη τη χρονιά, τα παιδιά πάλεψαν με τους συναθλητές, τις απαιτήσεις του παιδοτρίβη, τις προσδοκίες των γονέων, τις ανάγκες των σχολείων και των φροντιστηρίων και κυρίως τους πειρασμούς της ηλικίας και βγήκαν ΝΙΚΗΤΕΣ και ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΙ της ζωής του ο καθένας και η καθεμία. Και φέτος, ούτε ένας αθλητής του Συλλόγου ηττήθηκε απέναντι σε βλαβερή συνήθεια.

Η χρονιά για τους τοπικούς αγώνες έκλεισε, αλλά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Συνέδριο Παγκρατίου (2013euroPAC), τώρα αρχίζει στην ουσία. Η Εθνική μας ομάδα αρχίζει τις ενόψει των αγώνων του Νοεμβρίου προπονήσεις της στις 6 και 7 Ιουλίου 2013 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο. Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό.

Προηγούμενες

Τριάντα χρόνια κύπελλο χάντμπολ

Αγκάλιασε την πρώτη θέση η Καλλιθέα

Επόμενη