Στο Βίλνιους η Εθνική

| |

Για το Βίλνιους αναχώρησε η Εθνική ομάδα, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια. Την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Νικ Καλάθης ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Στη Λιθουανία, η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ρωσία και τη Λιθουανία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/6) στο Κάουνας. 

Η αποστολή θα έχει την ευκαιρία να κάνει και μερικές προπονήσεις, ενώ μοναδικοί απόντες είναι πλέον οι Μπουρούσης, Φώτσης και Ζήσης που έχουν ακόμα υποχρεώσεις με Αρμάνι Μιλάνο και Σιένα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Στην αναχώρηση για τη Λιθουανία ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε:

«Δεν έχουμε χρόνο. Και σ’ αυτά τα παιχνίδια, που πάμε τώρα, ουσιαστικά… προπόνηση θα κάνουμε, για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια πράγματα και να κρατήσουμε το βασικό κορμό απ’ τα περσινά παιχνίδια που είχαμε και στην άμυνα και στην επίθεση» είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε αναφορικά με τα προβλήματα της Εθνικής Ομάδος:

«Πρόβλημα είναι πάντα, όταν κάποιοι δεν είναι εδώ. Πρόβλημα είναι, όταν οι παίκτες της Ιταλίας (Ζήσης, Μπουρούσης & Φώτσης) θα ενσωματωθούν αργά. Πρόβλημα είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά, γιατί άργησαν ακόμη κι οι Τελικοί (σ.σ. της Α1) να τελειώσουν. Υπάρχουν, λοιπόν, πάρα πολλά προβλήματα. Δεν πρέπει να μένουμε σ’ αυτά, βέβαια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε όσο μπορούμε, πνευματικά περισσότερο, κι αθλητικά να έχουμε μία καλή συντήρηση, για να ‘μαστε έτοιμοι στα παιχνίδια».

Προηγούμενες

Υποχρεωτικά τέσσερις κάτω των 22

Για φιλικά στην Βραζιλία η Εθνική

Επόμενη