Στην 35η θέση η Υφαντίδου

| |

Στην 35η θέση της βαθμολογίας του επτάθλου βρίσκεται η Σοφία Υφαντίδου, μετά και την ολοκλήρωση των 200 μέτρων. Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε τον χειρότερο χρόνο με 25.91, κάτι που της κόστισε μία θέση στην γενική κατάταξη και μετρά πλέον 3.364 βαθμούς.  Αλλαγή είχαμε στην γενική βαθμολογία με την Βρετανή Τζέσικα Ένις να πέρνα στην πρώτη θέση με 4.158 βαθμούς, μπροστά από την Λιθουανή Άουστρα Σκούγιτε (3.974).

Μπορεί να τερμάτισε τελευταία στα 200 μέτρα του επτάθλου, όμως η Σοφία Υφαντίδου είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις συμμετοχές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους Λονδίνου και κυρίως έτοιμη να ζήσει αξέχαστες στιγμές. «Τελείωσα πιο καλά από τις άλλες φορές αλλά πιο πίσω από την επίδοσή μου. Τώρα πάμε για αύριο και τα υπόλοιπα αθλήματα. Δεν ήρθα να κυνηγήσω κάτι ιδιαίτερο. Ήθελα να το χαρώ, δεν είχα κοιτάξει επιδόσεις, και δεν ξέρω που βρίσκομαι βασικά», τόνισε η νεαρή αθλήτρια.

Εκτός από τα 200 μέτρα, η Σοφία Υφαντίδου αγωνίστηκε το απόγευμα και στην Σφαιροβολία. Στο αγώνισμα αυτό μετά την επίδοσή της στα 12.96 μέτρα, βαθμολογήθηκε με 725 βαθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε πως η 1η βολή της ελληνίδας αθλήτριας ήταν στα 12.78, ενώ η τρίτη ήταν άκυρη.

Προηγούμενες

Ρίχνεται στην μάχη η Υφαντίδου

Με Αερωπό στο κύπελλο ο Φίλιππος

Επόμενη