Στην τελική ευθεία ο Φίλιππος

| |

Στην τελική ευθεία λίγο πριν τον τερματισμό, βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας Χάντμπολ του Φιλίππου, αφού σε λίγες μέρες αρχίζει το Πρωτάθλημα Ελλάδος της Α1 Κατηγορίας. Έτσι, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου , στις 18.00 το απόγευμα στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ Κλειστό Γυμναστήριο, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ καλείται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΡΗ Νικαίας.

Ένα πρωτάθλημα, που παρ΄ όλα τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι λόγω της οικονομικής συγκυρίας, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού άλλες ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά το καλοκαίρι που μας πέρασε, και άλλες  θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση με το έμψυχο υλικό που διαθέτουν. Αγωνιστικά, ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός από τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη στην προχθεσινή προπόνηση (διάστρεμμα στο αριστερό πόδι), που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για ένα εικοσαήμερο περίπου. Οι φίλαθλοι του αθλήματος, θα πρέπει να ενισχύσουν με οπουδήποτε τρόπο την ομάδα, για να πετύχει τον στόχο της. 

Επίσης, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ Γυμναστήριο, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Προηγούμενες

Επίδειξη δύναμης από ΑΕΚ, Διομήδη

Κέρδισε στην Αλεξάνδρεια η Ένωση

Επόμενη