Στην ομάδα για το Παγκόσμιο Π/Κ ο Κελεπούρης

| |

Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, η ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας – σύμφωνα με τα όρια – αποτελείται από 15 αθλητές και αθλήτριες. Βέβαια η τελική σύνθεση θα ανακοινωθεί μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα, όπου και υπάρχει η πιθανότητα να «πιάσουν» τα όρια και άλλοι αθλητές της κατηγορίας.

Οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν πετύχει τα όρια είναι:

Κορασίδες

Δήμητρα Ζώτου και Ραφαηλία Γρηγοριάδου σφυροβολία. Το όριο έχει πετύχει και η Ιωάννα Βοϊκολάρη. Δηλώθηκαν και οι τρεις αθλήτριες αλλά λόγω κριτηρίων προηγούνται οι δύο πρώτες εως την οριστική δήλωση.

Παίδες

Κυριάκος Ζώτος (Δισκοβολία), Αλέξης Προδανάς (σφυροβολία), Μπέϊκος Γιάννης (σφυροβολία), Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός), Χατζίου Πέτρος (επί κοντώ), Γιάννης Γιατζιτζόγλου (τριπλούν), Χρήστος Κοτίστας (800μ) Ζαχαρίας Τσαμουδάκης και Στάθης Κελεπούρης (10χλμ Βάδην) – το όριο έχει πετύχει και ο Σάββας Κραβαριώτης. Δηλώθηκαν και οι τρεις αθλητές αλλά λόγω κριτηρίων προηγούνται οι δύο πρώτοι εως την οριστική δήλωση – Βαγγέλης Μυλωνάς (1.500μ), Κώστας Μίγας (2.000μ στιπλ) Δημήτρης Βλάχας (400μ.), Κίλογλου (800μ).

Προηγούμενες

Στην Έδεσσα η Μελίκη, στη Νάουσα ο Ζαφειράκης

Επόμενη