Στην Θεσσαλονίκη η Ακαδημία ΑΟΚ

| |

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή εξόρμηση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Κ. Βεροίας στην Θες/νίκη, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 48 αθλητές της Ακαδημίας , που αγωνίστηκαν χωρισμένοι σε 4 group ανάλογα με την ηλικία τους με την Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Θες/νίκης στο κλειστό γυμναστήριο του 25ου Δημοτικού Σχολείου της συμπρωτεύουσας.

Η προσπάθεια των παιδιών του Α.Ο.Κ. ήταν καταπληκτική. Οι νεαροί μπασκετμπολίστες προσπάθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δείξουν αυτά που καθημερινά διδάσκονται στις προπονήσεις και ταυτόχρονα χάρηκαν την συμμετοχή τους.

Τα κέρδη για τους αθλητές ήταν πολλαπλά. Η εμπειρία του «εύ αγωνίζεσθαι» μοναδική. Η εκδρομή και η συνύπαρξη με τους συμπαίκτες και έξω από την προπόνηση επίσης πολλή σημαντική. Τέλος η προσπάθεια και ο αγώνας και η θέληση για να νικήσω αλλά κυρίως να παίξω.Η επιστροφή το βράδυ του Σαββάτου στην βάση μας συνοδευόμενη από νέες εμπειρίες και γεμάτους από διασκέδαση ήταν το αποκορύφωμα της εξόρμησης στην Θες/νίκη. Ραντεβού στην προπόνηση και προετοιμασία για νέες συναντήσεις

Νίκη για το παιδικό

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική οι νεαροί αθλητές της παιδικής ομάδας του Α.Ο.Κ. Βεροίας.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το μεσημέρι αγωνιζόμενοι στο κλειστό γήπεδο της Αλεξάνδρειας νίκησαν με αρκετή ευκολία την ελλιπή τοπική ομάδα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια με 83-30.

Οι παίκτες της βεροιώτικης ομάδας επέβαλαν από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό τους , πήραν μια σημαντική διαφορά στο 1ο ημίχρονο και δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε όλους τους παίκτες της ομάδας να πάρουν χρόνο συμμετοχής.3η αγωνιστικήΤα δεκάλεπτα της συνάντησης Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας – Α.Ο.Κ.Βεροίας ήταν: 9-29, 15-53(ημ.),25-72, 30-83(τελικό).Οι συνθέσεις των ομάδων.Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ(Τούσας Θώμας) ΧηΛευθέρης-Μιχαλάς2, Καργατζής, Ναμίδης 5, Χρυσής 2, Νικοδημόπουλος 4 . Μισοκέφαλος , Θωμαδάκης 5, Τούσας 19(1), Τσαχουρίδης5 , Ιωάννου 14, Καρύδας, Πιπερτζής 6, Γιαννόπουλος 11(1), Τσέος 10.

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ(Γκότσης Στέλιος) Κορφιώτης, Βαμβακάς 2, Μάτρακας, Μπεκιάρης 3, Σίτσανης 3, Μπαγιώκας 1, Αγαθαγγέλου 12, Παπαγεωργίου 4, Πετρόπουλος, Κωτούλας, Νταμτσιόπουλος 5, Λατινόπουλος.

Προηγούμενες

Παιδικό: Κέρδισε τον ΑΟΚ ο Φίλιππος

Ακαδημία Μπάσκετ Φιλίππου: Συμπεράσματα από τα φιλικά

Επόμενη