Στην γιορτή της Κοζάνης η Βέροια

| |

Στην γιορτή ανόδου της Κοζάνης στην Γ΄Εθνική θα συμμετάσχει την Κυριακή η Βέροια. Η “Βασίλισσα” ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της Κοζανίτικης ομάδας και την Κυριακή το βράδυ στις 7μμ θα βρεθεί εκεί για το φιλικό εορταστικού χαρακτήρα που διοργανώνουν οι Κοζανίτες.

Κατά τα λοιπά, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι ρυθμοί όπως αναμενόταν έπεσαν στην Βέροια. Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκιγιέρμο, Αμαραντίδης, Κόστλι, Γεωργέας και Καλογέρης ενώ αδειούχος ήταν ο Καλτσάς. Ρεπό θα κάνουν και την Τετάρτη οι παίκτες της Βέροιας και θα προπονηθούν την Πέμπτη το πρωί.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας, το βάρος θα πέσει σε δυο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι τι θα γίνει με τον προπονητή. Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, παρότι υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Ξάνθη να καλοβλέπει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Η άλλη κατεύθυνση της Βέροιας είναι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν. 

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Παραμένουν τα προβλήματα στην Βέροια

Επόμενη