Στεβάνοβιτς: «Στον Πλατανιά νόμιζαν ότι τέλειωσε το ματς»

| |

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών της Βέροιας έμεινε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, ενώ τόνισε πως οι Χανιώτες έμειναν στο 2-0.

«Σε έναν αγώνα που μπήκαν τέσσερα γκολ πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι βέβαια οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πιο ευχαριστημένοι που είδαν τόσα γκολ. Οι δυο ομάδες πιστεύω ότι είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα με κάρτες και παίξαμε και χωρίς 4-5 βασικούς. Έμεινα όμως ευχαριστημένος από όλες τις γραμμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχθήκαμε δυο γκολ από λάθη δικά μας. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

Για το αν είχαν όντως γαστρεντερίτιδα οι Ορέστες, Όστοϊτς και Μπάρμπας ή υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία: «Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προβλήματα».

Τέλος για το γεγονός ότι πίστεψε στην ανατροπή με τις αλλαγές που έκανε: «Είχαμε απουσίες αλλά είχαμε διαβάσει τον Πλατανιά. Μου φάνηκε ότι οι παίκτες του Πλατανιά νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0».

Προηγούμενες

Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες Παυλίδης, Μάνος

Εκδρομή στην Καρδίτσα διοργανώνουν οι φίλοι των Λευκαδίων

Επόμενη