Στεβάνοβιτς: «Είμαστε σε σωστό δρόμο»

| |

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία της Βέροιας εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα δουλειά μας. Οι παίκτες δείχνουν σοβαρότητα και πειθαρχεία, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Περιμένουμε κάποιες μεταγραφές και γι αυτό είναι νωρίς να μιλήσουμε για ενδεκάδα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική. Έχουμε την εμπειρία και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε σωστό δρόμο».

Σε ερώτηση σε ποιες θέσεις λείπουν παίκτες, απάντησε: «Θέλουμε δυο παίκτες σε κάθε θέση. Για παράδειγμα έχουμε ένα δεξί μπακ, θέλουμε άλλο έναν. Δηλαδή 4-5 παίκτες ακόμη. Θέλουμε 20 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Όσο πιο γρήγορα έρθουν τόσο καλύτερα για να μπορέσουμε να κάνουμε καλή ομάδα. Πιστεύω στο σύνολο κι όχι στις μονάδες. Όποιος δείχνει καλή εικόνα στην προπόνηση θα παίζει».

Οι τρεις Αργεντινοί (στόπερ και δυο μεσοεπιθετικοί) θα μείνουν δυο τρεις ημέρες και μέχρι το φιλικό με τον Εργοτέλη θα σχηματίσει άποψη ο τεχνικός της Βέροιας. Από τους μικρούς της Βέροιας που συμμετείχαν στην προετοιμασία, απάντησε ότι δυο από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου, ο Γκόραν Στεβάνοβιτς σημείωσε: «Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και είναι υποχρέωσή μας να παίζουμε καλά για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Προηγούμενες

Νίκες – ανάσα για Πατρίδα και Λυκογιάννη

Στην Α1 και το Ζερβοχώρι

Επόμενη