Στα Πηγάδια ο δήμαρχος Νάουσας

| |

Τον φιλικό αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Πανθρακικού και του ΠΑΣ Γιάννενα παρακολούθησαν το απόγευμα της Τρίτης (17/7) στα «Πηγάδια», ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός και ο Πρόεδρος της ΤΑΒ Α.Ε. κ. Αντώνης Μπουρδάνος. Ο αγώνας δόθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιούν αυτή την περίοδο οι δύο ομάδες της Superleague στα «3-5 Πηγάδια» και τον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη).

Μετά τον αγώνα, στον οποίο επικράτησε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα με σκορ 3-0, ο κ. Καραμπατζός ευχαρίστησε τις δύο ομάδες που επέλεξαν τα «Πηγάδια» και την «Κουτσούφλιανη» για την προετοιμασία τους. Επεσήμανε ότι στόχος του Δήμου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και πρότυπου για την Ελλάδα αθλητικού και τουριστικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο των ΣΔΙΤ που προωθείται στα Πηγάδια και την Ντορντόπολη με διεθνή διαγωνισμό, προϋπολογισμού περίπου 30 εκ. ευρώ και ευχήθηκε στις ομάδες καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού κ. Τάσος Καραολάνος και ο Δ/ντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΠΑΣ Γιάννενα κ. Δημήτρης Νιαρχάκας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Χαρακτήρισαν ιδανικές τις κλιματολογικές συνθήκες και το φυσικό περιβάλλον του Βερμίου και πολύ καλές τις αθλητικές υποδομές. Επίσης, στον Άγιο Παύλο προετοιμάζεται αυτό το διάστημα η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της και η ομάδα της Βέροιας. Η επίσκεψη του Δημάρχου ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων. 

Προηγούμενες

Φιλικό παλαιμάχων Νάουσας και ΠΑΟΚ

Γ. Ιωαννίδης: «Να καταργηθεί η Football League 2»

Επόμενη