Στέφενς: “Ευχαριστημένοι που κερδίσαμε”

| |

Ικανοποιημένος από το γρήγορα τέρματα και τη νίκη, όχι όμως και από την εμφάνιση εμφανίστηκε μετά το ματς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς:

“Νομίζω ότι στο ξεκίνημα είχαμε πολύ υψηλό ρυθμό, πετύχαμε τρία γκολ και παίξαμε καλά. Μετά όμως κάναμε πολλά λάθη που δεν θέλω να βλέπω. Αλλά φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν υπάρχει λόγος που βλέπουμε τον Ολίσε και ως φουνταριστό: “Οχι δεν υπάρχει λόγος που παίζει πιο μπροστά, και εκείνος ακραίος παίζει κανονικά, σήμερα ξεκίνησε καλά αλλά μετά έκανε πολλά λάθη”.

Για τους πειραματισμούς και τον στόπερ Σκόνδρα: “Είναι πάντα καλό να έχεις ανταγωνισμό στην προπόνηση, είμαστε χαρούμενοι που συμβαίνει αυτό, έχω πει ότι όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Και είδατε σήμερα που είχαμε πρόβλημα με το κέντρο της άμυνας βάλαμε εκεί έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί πολύ σε αυτή τη θέση και όμως ανταπεξήλθε πάρα πολύ καλά”.

Για το πόσο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ τα γρήγορα γκολ: “Θέλω να έρχονται τα γκολ γρήγορα ώστε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι οι παίκτες μου μετά τα γκολ νόμιζαν ότι παραήταν έυκολα τα πράγματα. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Επίσης ήθελα να αλλάξω κάποιους παίκτες νωρίτερα για να τους ξεκουράσω αλλά δεχτήκαμε το γκολ και πάντα όταν γίνεται έτσι πρέπει να δώσεις στην ομάδα χρόνο να ανασυνταχθεί”.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί σέντερ φορ: “Γιατί όχι; Ο Ολίσε επίσης μπορεί να παίξει μπροστά, άσχετα αν σήμερα έπαιξε ως ακραίος επιθετικός. Στο ματς με τον Ηρακλή χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κλάους, μπήκε και έπαιξε καλά. Εχει αυτή την δυνατότητα κι έτσι θα έχουμε 2,5 επιθετικούς, ο Σάλπι μπορεί να παίξει και δεξιά. Σήμερα, επίσης, μπορούσαμε να τοποθετήσουμε τον Σκόνδρα στο κέντρο άμυνας γιατί βόλευε ο αντίπαλος. Αν έχεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικούς αντίπαλους επιθετικούς, πιο ψηλούς, ενδεχομένως να χρειάζεται καλύτερους κεφαλοσφαιριστές σε αυτή τη θέση, αλλά σήμερα το παιχνίδι βόλευε”.

Για το αν βοήθησαν οι Μαντούρο και Κάτσε: “Η μπάλα με αυτούς τους δύο πηγαίνει πιο γρήγορα μπροστά και νομίζω ότι αυτό βοήθησε. Επίσης είναι καλό ότι οι άλλοι παίκτες βλέπουν αυτό τον τρόπο και προσπαθούν να τον ακολουθήσουν, κι αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό”.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: “Εχουμε μία εβδομάδα ακόμη, για εσάς θα είναι έκπληξη για εμένα όχι”.

Για το αν θα αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο το Κύπελλο: “Ρωτήστε τους παίκτες τι τους είπα σήμερα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο ματς”.

Προηγούμενες

Βαριά ήττα στον Δομοκό για το Μακροχώρι

Νικηφόρο πέρασμα των Λευκαδίων από τον Πυργετό

Επόμενη