Σε χαμηλές τιμές τα διαρκείας της Βέροιας

| |

Με σύνθημα “Βέροια…διαρκείας μαζί” η Βέροια ξεκίνησε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της που παρουσιάστηκαν την Τρίτη το απόγευμα. Οι τιμές τους είναι χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες και γενικά είναι χαμηλές και για όλες τις τσέπες. Συγκεκριμένα:

Θύρα 1: 120 ευρώ

Θύρα 2: 250 ευρώ

Θύρα 4: 150 ευρώ

“Ζητάμε την στήριξη από όλους τους φιλάθλους. Αγώνας χωρίς αυτούς δεν γίνεται. Πολλές φορές με τις παροτρύνσεις, καταφέρνουν και παίρνουν τα ματς αυτοί” τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Μιχάλης Μελιόπουλος και πρόσθεσε: “Στην οικονομική κρίση που βιώνουμε, ο πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης και το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισαν να θέσουν χαμηλές και δελεαστικές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Εκτός από τους φιλάθλους θέλουμε και την στήριξη των επιχειρηματιών. Η Βέροια φέτος έχει υψηλούς στόχους και δεν θα μπει σε περιπέτειες”.

Επίσης έγινε γνωστό ότι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Άρη, οι τιμές των κανονικών εισιτηρίων θα είναι 15 ευρώ ενώ στα υπόλοιπα ματς 10 ευρώ. Δεν θα ισχύσουν κάρτες ελευθέρας εισόδου πλην των διαπιστεύσεων που θα εκδόσει η ΠΑΕ.

Την παρουσίαση των εισιτηρίων έκαναν οι Κώστας Μπάρμπας, Νίκος Γεωργιάδης, Νίκος Καλτσάς. Και οι τρεις του απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο. “Κάνουμε κάλεσμα στο κόσμο, για να σταθεί δίπλα μας. Η παρουσία του είναι μια έξτρα βοήθεια για την ομάδα. Ελπίζουμε ότι ανάλογη θα είναι και η δική μας προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή να είναι ο κόσμος δίπλα στην ομάδα” είπε ο Κώστας Μπάρμπας.

“Η προσπάθεια έγινε από τον μεγαλομέτοχο και την διοίκηση ώστε η Βέροια να παίξει στην έδρα της. Πρέπει και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα. Οι παίκτες θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δει ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο” σημείωσε ο Νίκος Καλτσάς.

“Οι τιμές είναι πολύ συμφέρουσες. Αξίζει ο κόσμος να προμηθευτεία εισιτήριο διαρκείας και να βοηθήσει την ομάδα. Η Βέροια ξεκινά με νέους στόχους και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ΠΑΕ κάνει μια προσπάθεια να φέρει τους φιλάθλους κοντά στην ομάδα, ελπίζω κι εμείς να το ανταποδώσουμε με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο” τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σε άλλα θέματα, έγινε γνωστό ότι το φιλικό με τον Παναιτωλικό δεν θα έχει εισιτήριο. Επίσης ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο για να προλάβει η ομάδα να παίξει στο πρώτο εντός έδρας ματς. Ακόμη, γίνονται προσπάθειες για να στηθεί μπουτίκ με αναμνηστικά και φανέλες της ομάδας. Τέλος έγινε γνωστό ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν άλλες 3-4 μεταγραφές.

Προηγούμενες

Κρατά την τύχη στα χέρια του

O μάνατζερ Π. Παπαδόπουλος στα γραφεία της Α.Ε.Π-Ακαδημίας

Επόμενη