Σε τέσσερις δόσεις η Α1

| |

Σε τέσσερις δόσεις θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στο πρωτάθλημα των ανδρών η αυλαία ανοίγει σήμερα με την αναμέτρηση του Διομήδη με τον Δούκα στην Αγία Τριάδα και συνεχίζεται αύριο με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αερωπό στην Έδεσσα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν θα έχει στην διάθεση του τον Δημήτρη Τσακίρη, που είναι τιμωρημένος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», τόνισε ο προπονητής του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας. Ο ομόλογος του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων επεσήμανε: «Ο Αερωπός είναι συγκροτημένος και δυνατός, ιδιαίτερα εντός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην χαλαρώσουμε για 60 λεπτά, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, που είναι η νίκη».

Την Κυριακή διεξάγονται άλλα 3 ματς με το σημαντικότερο να είναι αυτό της Νίκαιας ανάμεσα σε Άρη και ΓΑΣ Κιλκίς. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμα τους πρώτους τους πόντους στην φετινή σεζόν και ουσιαστικά βρίσκονται με την…. πλάτη στον τοίχο, αντίθετα με την ομάδα του Κιλκίς, που έχει προλάβει να μαζέψει ήδη 4 πόντους και να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Άρη Τάκης Μελετάκος, είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που έχουμε πάρει. Θα προσπαθήσουμε για μια νέα αρχή». Από την πλευρά του ο παίκτης του Κιλκίς Κώστας Γρηγοριάδης, σχολίασε: «Έχουμε προετοιμαστεί σε αυτή την διακοπή κατάλληλα και πιστεύω θα παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο κόντρα στον Άρη».

Η 5η αγωνιστική, θα χρειαστεί και μια τέταρτη δόση για να ολοκληρωθεί και αφορά το παιχνίδι Φιλίππου – ΑΕΚ το οποίο αναβλήθηκε και δεν ορίστηκε ακόμη.

Προηγούμενες

Σε δυο δόσεις η 6η αγωνιστική

Αυλαία με δυο ματς

Επόμενη