Σε Σαλπιγγίδη και Ολαϊτάν τα βραβεία

| |

Στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη του ΠΑΟΚ και στον Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας κατέληξαν τα βραβεία του καλύτερου γκολ και του πολυτιμότερου παίκτη της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ και ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας, ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου γκολ, ενώ ο δεύτερος εκείνο του πολυτιμότερου παίκτη. 

Πιο συγκεκριμένα, ο στράικερ του «δικέφαλου του Βορρά» χάρη στο πρώτο γκολ «ψαλιδάκι» που πέτυχε απέναντι στην Κέρκυρα έφτασε το 91,62% και έτσι το τέρμα του τερμάτισε πρώτο και καλύτερο στην σχετική ψηφοφορία. Στην δεύτερη θέση έμεινε εκείνο του Λεωνίδα Καμπάνταη με 4,27%, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κάρλο Κόστλι με 4,11%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη εκείνος που ξεχώρισε με την απόδοσή του στην 23η αγωνιστική ήταν ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας και έτσι στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκέντρωσε ποσοστό 70,42%. Πίσω του τερμάτισε ο Ανδρέας Σάμαρης του Πανιωνίου με 18,25%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε με 11,33 ο Ιμπραήμ Σισοκό του Παναθηναϊκού.  

Προηγούμενες

Ζαρογιάννης: Πιστεύω στις δυνατότητές μας

Απογοητευμένοι στην Ξάνθη

Επόμενη