Σε ημερίδα στην Αλεξάνδρεια ο Νηρέας

| |

Το Σάββατο 22/09/2012 ο Νηρέας Βεροίας συμμετείχε σε φιλική ημερίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας με 25 αθλητές και αθλήτριες από 8-11 ετών. Με αφορμή το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου της Αλεξάνδρειας για την φετινή καλοκαιρινή σαιζόν, διοργανώθηκε μία γιορτή με 150 αθλητές από Βέροια, Νάουσα, Θεσσαλονίκη και Αλεξάνδρεια.

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαν όλα τα παιδιά όπως και οι προπονητές τους. Οι γονείς καμάρωναν τα μικρά τους τα δελφινάκια τα οποία με πάθος και ζήλο παλεύανε για μία «καλή» θέση.

Τα δελφίνια του Νηρέα συνοδευόμενα από την προπονήτριά τους Μαρία Παπαδοπούλου, εντυπωσίασαν ιδιαίτερα με τις κολυμβητικές τους ικανότητες, βελτίωσαν σημαντικά τις επιδόσεις τους και άφησαν υποσχέσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε.

Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι οι: Μπαρμπαρούσης Γιώργος, Μπαρμπαρούση Ήλια, Λιοντός Σπύρος, Λιοντού Μάγδα, Βάντερσποϊλ Αλκιβιάδης, Τσιάρα Παυλίνα, Τσιάρα Δέσποινα, Φύκατας Μιχάλης, Φύκατας Γιώργος, Παπαγεωργόπουλος Κων/νος, Γιάννου Γιάννης, Καραϊσκου Άννα, Καλφόπουλος Εύφημος, Κελεπούρης Μιχάλης, Τσιλώνης Κων/νος, Στεργίου Αντώνης, Καρατζιούλας Σταύρος, Γαλανίδου Ουρανία, Μαρούδα Νικολέτα, Πουλάτογλου Μαργαρίτα και Στογιαννοπούλου Βασιλική.

ΑΜΑΖΟΝ

Προηγούμενες

Πρωταθλήτριες στην κολύμβηση Τζουνάκου, Μαρκαντέ

Επιμορφωτικά σεμινάρια κολύμβησης

Επόμενη