Σε ερωτήσεις φιλάθλων απάντησε ο Καφές

| |

Απαντήσεις σε ερωτήσεις φιλάθλων έδωσε ο Παντελής Καφές στην σελίδα της Superleague. Ας δούμε ποιες ερωτήσεις του έγιναν και τι απάντησε: 

«Νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά μέχρι στιγμής» αναφέρει στην συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League ο μέσος της ΠΑΕ Βέροια Παντελής Καφές και συμπληρώνει: «πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας». Σε ερώτηση φιλάθλου για το πως αισθάνεται που αγωνίζεται ως αρχηγός στην πόλη η οποία τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά τονίζει ότι: «αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια, γιατί είναι η ομάδα της πόλης μου, και θέλω να τη βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της». Αναλυτικά η συνέντευξη:

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, την στιγμή που πέτυχες το γκολ έκανες μια κίνηση με τα χέρια προς τους συμπαίκτες σου σαν να τους έλεγες «πάμε για την ισοφάριση». Ήταν μια κίνηση της στιγμής ή πίστευες στην ανατροπή;

«Ήταν μια κίνηση που πίστευα. Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν άδικο το αποτέλεσμα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης η διάθεση και η θέληση που έδειχναν όλα τα παιδιά, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με έκανε να πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Μετράτε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα. Που πιστεύεις ότι οφείλεται το γεγονός; Έχετε «δέσει» σαν ομάδα;

«Σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο ότι η ομάδα έχει κάνει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων . Αυτό οφείλεται στην καθημερινή δουλειά που κάνουμε και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο αλλαγής νοοτροπίας. Τα στοιχεία που θέλουμε είναι πειθαρχία, θέληση, αγωνιστικότητα, πάθος και το σημαντικότερο να βάζουμε όλοι την ομάδα πάνω απ’όλα. Νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά μέχρι στιγμής αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Ερώτηση από τον Αλέξανδρο Μπλάρα

Πιστεύεις ότι η εμπειρία που έχετε μαζί με τον Γεωργέα, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της ομάδας;

«Σίγουρα και εγώ και ο Νίκος έχουμε  αρκετές παραστάσεις και εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, αλλά στα τόσα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο έχω καταλάβει ότι μόνο ένα καλό σύνολο μπορεί να έχει επιτυχίες. Κανένας δεν μπορεί μόνος του να καταφέρει πράγματα, έτσι όλοι μας προσπαθούμε να βάλουμε  τις ικανότητές μας μέσα στο σύνολο. Νομίζω ότι έχουμε ένα καλό συνδυασμό εμπειρίας και ενθουσιασμού, που δίνουν τα νεότερα παιδιά κάτι που έχουν ανάγκη όλες οι ομάδες».

Ερώτηση από τον Γιώργο Ζαρκάδα

Ποιο είναι το κλίμα που βρήκες στην ομάδα και στην πόλη;

«Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες που ήρθα στην ομάδα το κλίμα δεν ήταν πολύ καλό. Η ομάδα είχε 2 ήττες και υπήρχε μεγάλος προβληματισμός. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα  μετά τα θετικά αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Όσον αφορά τους συμπαίκτες μου, όλοι είναι καταπληκτικά παιδιά και δίνουν την ψυχή τους καθημερινά για την ομάδα».

Ερώτηση από τον Δημήτρη Ντουλόπουλο

Η ομάδα στηρίζεται σε μεγάλους ηλικιακά παίκτες. Κερδίζουμε σε εμπειρία αλλά υστερούμε σε ταχύτητα . Πιστεύεις ότι αυτό το γεγονός θα αποτελέσει πρόβλημα στον δεύτερο γύρο και στον στόχο που έχει τη φετινή σεζόν η ομάδα ;

«Όπως ανέφερα και προηγουμένως, η ομάδα αποτελείτε από αρκετούς έμπειρους παίκτες και από αρκετά νέα παιδιά που έχουν ενθουσιασμό και πολύ όρεξη και  νομίζω πως αν η ομάδα συνεχίσει να παλεύει με τον ίδιο ρυθμό δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πετύχει τους στόχους της».

Ερώτηση από τους Παναγιώτη Σαλονικίδη, Κώστα Βύζα

Πως αισθάνεται, ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, έχοντας αγωνιστεί στο Champions League αλλά και ως πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2004, να αγωνίζεται ως αρχηγός στην πόλη η οποία τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια;

«Όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο προσπαθώ να δίνω το 100% σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Το ίδιο κάνω και στη Βέροια. Σίγουρα αισθάνομαι περήφανος για όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου έως τώρα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές και αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια, γιατί είναι η ομάδα της πόλης μου, και θέλω να τη βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της».

Ερώτηση από τον Γρηγόρη Δελιόπουλο

Στο γήπεδο της Βέροιας δεν μαζεύεται πολύς κόσμος, όμως υπάρχουν κάποιοι λίγοι που τραγουδάνε συνθήματα. Αυτός ο ρυθμός σας δίνει ώθηση;

«Σίγουρα περιμέναμε ότι θα έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο γιατί η ομάδα επέστρεψε στη Super League μετά από πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, όσος κόσμος έρχεται στο γήπεδο μας βοηθάει και μας δίνει δύναμη. Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα  είναι να προσελκύσουμε επιπλέον κόσμο γιατί ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν πολύ καλή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό».

Ερώτηση από τον Παναγιώτη Κωνσταντάκη

Μετά από την μεγάλη καριέρα που έχεις κάνει, ποια θεωρείς ότι είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας  μέσος για να διακριθεί;

«Θεωρώ πως δεν έχει σχέση με τη θέση που αγωνίζεται ο καθένας. Υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία τα οποία πρέπει να έχει κάποιος για να διακριθεί και αυτά είναι η πειθαρχία, η σκληρή καθημερινή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις, η θέληση και το πνεύμα του νικητή. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να καταξιώσουν έναν ποδοσφαιριστή και να τον βοηθήσουν να φτάσει σε υψηλό επίπεδο».

Προηγούμενες

Προπονήσεις στις Εθνικές Εφήβων, Παίδων

Επόμενη