Σε διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα ΤαεΚβοΝτο η Χριστοδουλίδου

| |

Σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ανοιχτά πρωταθλήματα του ολυμπιακού αθλήματος ΤαεΚβοΝτο που θα λάβει χώρα στη Σερβία, θα συμμετάσχει το σωματείο της Πυγμής Βέροιας στην κατηγορία νεανίδων -59kg με την άξια αθλήτρια Χρυσή Χριστοδουλίδου! 

Ένα δυνατό τσεκάρισμα δυνατοτήτων , τεχνικής κατάρτισης και αγωνιστικής απόδοσης θα είναι για την αθλήτριά μας το διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα που διοργανώνεται στο Βελιγράδι το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου όπου θ΄ αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες αθλητές προερχόμενοι τουλάχιστον από 30 κράτη! 

 Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου διεθνούς πρωταθλήματος, είναι ότι λαμβάνεται ως βαθμολογούμενο στη γενική κατάταξη αντίστοιχων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, δημιουργώντας έτσι μεγάλα κίνητρα στους συμμετέχοντες αθλητές όλων των κατηγοριών.

Η Χρυσή Χριστοδουλίδου, γεννημένη το 1997, θ’ αγωνισθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου προσπαθώντας  να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, αποκομίζοντας μία πολύτιμη εμπειρία από μία διοργάνωση ευρωπαϊκής εμβέλειας, όπως αυτή.

Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα συμμετάσχει η Πυγμή Βέροιας, είναι το διεθνές πρωτάθλημα ΤαεΚβοΝτο στη Στουτγκάρδη 1-4 Φεβρουαρίου του έτους 2013. 

Προηγούμενες

Πυγμή: Επιστροφή στα ταπί

Με τον ΣΧΟΒ στην Άνω Μηλιά

Επόμενη