Ράπτης: Μπορούμε να προσπεράσουμε τον Ηρακλή

| |

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Ηρακλής σταθεροποιήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο Φίλιππος έχει γίνει σκιά του και βρίσκεται μόλις ένα βήμα πίσω του.

Απομένει ένας ολόκληρος γύρος και το ερώτημα είναι αν η Βεροιώτικη ομάδα μπορεί να προσπεράσει τον Ηρακλή και να κατακτήσει την πρώτη θέση. «Φυσικά και μπορούμε να αφήσουμε πίσω τον Ηρακλή αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι» μας απαντά ο Αλέξης Ράπτης, ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Βεροιώτικης ομάδας και προσθέτει: «Είμαστε στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ευτυχώς για τον Φίλιππο παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο μπάσκετ απ την αρχή του πρωταθλήματος. Αυτή η τριπλέτα αγωνιστικών που ακολουθεί πιστεύω ότι θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τον πρωταθλητή».

Ο Αλέξης Ράπτης αναφέρεται και στην συμβολή του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας: «Μεγάλο μερίδιο της καλής πορείας έχει και ο κόσμος που δείχνει τις 2 τελευταίες αγωνιστικές να ζεσταίνεται και να έρχεται στο γήπεδο και περιμένουμε στη συνέχεια ακόμη περισσότερο κόσμο, γιατί το θέαμα στις κερκίδες στο ματς με Πιερικό ήταν…απογοητευτικό, και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα καλό θέαμα και αποτελέσματα…»

Προηγούμενες

Νοσταλγία: Αποτελέσματα 3ης και 4ης ημέρας

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του Φιλίππου

Επόμενη