Ράγισε το γυαλί

| |

Παρότι σήμερα αναμένεται να συναντηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια με τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το γυαλί ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ραγίσει και είναι πιθανόν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους μετά το Κυριακάτικο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, και με στόχο να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, κι ο Γιώργος Αρβανιτίδης δεν είναι ο πρόεδρος με την μεγαλύτερη αθλητική παιδεία. Ξεκίνησαν την χρονιά με καλό προγραμματισμό, πήραν τους παίκτες που χρειαζόταν η ομάδα και ξεκίνησαν καλά την σεζόν. Ο προπονητής εργάστηκε αρκετά και ο πρόεδρος έμεινε μακριά από το αγωνιστικό τμήμα και για πρώτη φορά δεν έκανε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ακόμη και την περίοδο που η ομάδα έκανε αγωνιστική κοιλιά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε όλοι σήμερα. Η Βέροια είναι πρώτη, έχει την καλύτερη ομάδα και πολλές πιθανότητες να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και ανεβαίνει κατηγορία πανηγυρικά.

Έχοντας όλα αυτά ως δεδομένα, το ερώτημα είναι το εξής: Για ποιο λόγο να φτάσουν οι σχέσεις των δυο ανδρών σε αυτό το επίπεδο; Ήταν προς όφελος της ομάδας η μεταξύ τους σύγκρουση; Θα ωφεληθεί η Βέροια αν αλλάξει τεχνική ηγεσία και επιστρέψει στο μοντέλο των 5-6 προπονητών κάθε σεζόν;

Άποψή μας είναι ότι η μεγάλη χαμένη από αυτήν την εξέλιξη θα είναι η ομάδα και καλό είναι όσο υπάρχει χρόνος ακόμη, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής να κάνουν ένα βήμα πίσω και να συνεχίσουν την φετινή επιτυχημένη συνταγή.

Προηγούμενες

Σε σχολείο αντιπροσωπεία της Βέροιας

Καλαϊτζίδης: Μπορούμε αποτέλεσμα στα Γιάννενα

Επόμενη