Πώς κύλησε η Α1

| |

Χωρίς αλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κύλησε η 21η αγωνιστική, αφού οι τρεις πρώτες ομάδες, Διαβατός, Νεόκαστρο και Μελίκη κέρδισαν. Ας δούμε πώς εξελίχθηκαν τα παιχνίδια.

Στον Διαβατό…η τοπική ομάδα επικράτησε με 3-0 επί της Αγίας Βαρβάρας και διατήρησε την πρώτη θέση. Ο Διαβατός άνοιξε το σκορ με τον Κίτσα στο 27’, διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σπανό στο 60’ και σημείωσε το 3-0 στο 88’ με τον Σαρηγιαννίδη.

Στο Κλειδί…το Νεόκαστρο προηγήθηκε με 0-3 και έφυγε με τη νίκη παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων και την μείωση του σκορ σε 2-3. Στο 7’ ο Τσιούπρος άνοιξε το σκορ και στο 20’ ο Καφές με πέναλτι έγραψε το 0-2. Το 0-3 σημειώθηκε από τον Ντούλα στο 65’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο τελευταίο 20λεπτο και μείωσαν με τέρματα του Βουλτσίδη στο 84’ και το 90’.

Στην Μελίκη…η τοπική ομάδα κέρδισε με 3-1 τα Τρίκαλα. Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Πιτσιάβας και ο Κακαγιάννης στο 22’ έγραψε το 2-0. Στο 47’ ο Αθανασιάδης μείωσε σε 2-1 αλλά ο Κακαγιάννης στο 71’ πέτυχε το τελικό 3-1.

Στο Βρυσάκι…ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ αλλά η Χαρίεσσα πήρε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Λαδά στο 3’ αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή. Στο 11’ ο Ιωαννίδης ισοφάρισε και στο 45’ ο Βασίλης Καρασαρίδης έγραψε το τελικό 1-2.

Στο Γιαννακοχώρι…είχαμε την έκπληξη της αγωνιστικής. Η Καψόχωρα με γκολ του Παπαδιά στο 28’ και το 38’ προηγήθηκε με 0-2. Ο Αχιλλέας έχασε πέναλτι με τον Παπατάνο στις αρχές του β’ μέρους, αλλά με αυτογκολ του Μουσκεφτάρα μείωσε σε 1-2. Η Καψόχωρα ήταν πιο αποφασισμένη και στο 90’ πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Πουρλιοτόπουλο.

Στον Άγιο Γεώργιο…η τοπική ομάδα κέρδισε με 4-2 την Επισκοπή και πήρε μια βαθμολογική ανάσα. Στο 30’ ο Φράγκης έγραψε το 0-1, αλλά ο Άγιος Γεώργιος απάντησε γρήγορα. Στο 33’ ο Παπαρέντης ισοφάρισε και στο 38’ ο Τσιότσιος σημείωσε το 2-1. Η Επισκοπή ισοφάρισε στο 63’ με τον Γκότση αλλά ο Άγιος Γεώργιος πέτυχε άλλα δυο γκολ. Στο 80’ ο Παπαρέντης έγραψε το 3-2 και στο 90’ ο Τσιότσιος το 4-2.

Στο Στενήμαχο…η τοπική ομάδα έδωσε ένα καθοριστικό ματς αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μέσης, που έφυγε με το 0-0 στις αποσκευές της.
 

Προηγούμενες

Αμφίβολος παραμένει ο Καφές

Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Παγκρατίου ο Ημαθίωνας

Επόμενη