Πώς κύλησε η Α1

| |

Το Νεόκαστρο και ο Διαβατός συνέχισαν την πορεία τους με νίκες και θα είναι οι δυο ομάδες που συνεχίζουν να διεκδικούν την πρώτη θέση. Το Νεόκαστρο κέρδισε στην Μέση εύκολα με 0-3 και ο Διαβατός πέρασε από την Χαρίεσσα με 2-4. Ας δούμε όμως πώς κύλησε η 18η αγωνιστική:

Στην Μέση…το πέρασμα του Νεοκάστρου ήταν νικηφόρο. Οι πρωτοπόροι του της Α1 πέτυχαν πολύ νωρίς δυο τέρματα, στο 6′ με τον Τσιούπρο και στο 9′ με τον Καφές κι έκαναν το έργο τους πιο εύκολο. Το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 88′ από τον Τσιούπρο.

Στην Χαρίεσσα…ο Διαβατός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της ημέρας. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα ήταν καλύτερη και κέρδισε με 2-4. Ο Διαβατός προηγήθηκε με 0-2, με γκολ των Ηλιάδη στο 13′ και Φαρμάκη στο 26′. Η Χαρίεσσα μείωσε με τον Βασίλη Καρασαρίδη στο 32′ αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ. Στο 34′ ο Σπανός έγραψε το 1-3. Η Χαρίεσσα μείωσε εκ νέου σε 2-3 με τον Θεοδορόπουλο στο 65′ αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Ο Διαβατός στις καθυστερήσεις με τον Δημόπουλο έγραψε το 2-4.

Στα Τρίκαλα…η τοπική ομάδα και η Καψόχωρα έμειναν στο 0-0.

Στον Άγιο Γεώργιο…το Κλειδί επικράτησε με 0-1 χάρις σε ένα τέρμα του Βουλτσίδη στο 7′. Όμως ο Άγιος Γεώργιος θα καταθέσει ένσταση διότι ξεκίνησαν άλλοι παίκτες από αυτούς που δηλώθηκαν στην αρχική ενδεκάδα.

Στην Ραχιά...ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός κι έφυγε με νίκη κόντρα στην ΑΕΠ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 37′ με τον Τόλιο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 56′ με τον Λ. Κίτσα.

Στον Στενήμαχο...η τοπική ομάδα έχει πάρει τον αέρα της Μελίκης. Κι αν στον πρώτο γύρο η Μελίκη απέφυγε την ήττα, στον ματς του Στενημάχου έχασε με 1-0. Το τέρμα σημείωσε ο Γιάννου στο 11′.

Στην Επισκοπή...ο Αχιλλέας είχε ένα εύκολο απόγευμα και κέρδισε με 1-5. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Τουμαράς στο 18′, Κακούδης στο 36′ και στο 39′, Παπατάνος στο 56′ και Γαλανός στο 75′. Το γκολ της Επισκοπής σημείωσε ο Γάτσος στο 37′.

Προηγούμενες

Πρωταθλητές οι νέοι, δεύτεροι οι παίδες

Νέα του Νηρέα

Επόμενη