Πώς κέρδισε η Καλλιθέα στην Καστοριά

| |

Μεγάλη νίκη της Καλλιθέας ΓΕΒ 2011 μέσα στη Καστοριά το Σάββατο με σκορ 29-32. Η τοπική ομάδα αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για την έμπειρη ομάδα της Βέροιας και το παιχνίδι προμήνυε ότι θα ήταν ένα μεγάλο ντέρμπυ. Η ουραγός Καλλιθέα ΓΕΒ 2011 που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς λόγω της μη ύπαρξης ηλικιακών τμημάτων κυνηγούσε τους πρώτους τις βαθμούς που θα την ξεκολλούσαν από τη τελευταία θέση της κατηγορίας. 

Από το πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έδειξαν πόσο ήθελαν τη νίκη, οι δυνατές άμυνες ήταν το κυρίαρχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξη με 13-14 υπέρ της ΓΕΒ 2011. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή ξεφεύγοντας στο σκορ με 22-19, αλλά η εμπειρία των παιχτών της Βεροιώτικης ομάδας, του Μάρτου, Γιούπη και Πρωτογέρη και οι σωτήριες αποκρούσεις του τερματοφύλακα Τριγώνη έδωσαν την νίκη και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς με τη λήξη του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι με σύμμαχο τον κόσμο και σε συνδυασμό του χειμωνιάτικου τοπίου λόγω της χιονόπτωσης, δημιούργησαν μια τέλεια ατμόσφαιρα στο κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία τους.

Καλύτεροι παίχτες της Καστοριάς ήταν οι Αναστασίου, Taneski με 7 τέρματα και Κωνσταντινίδης, Τσινικλίδης με 5 τέρματα αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα της ΓΕΒ 2011 οι Πρωτογέρης 10, Γιούπης 6, Καραπεïδης 5 και Μάρτος 5.

Διακύμανση 5λέπτων, 1ο ημίχρονο: 3-3, 4-4, 7-6, 8-9, 12-12, 13-14, 2ο ημίχρονο: 16-16, 20-19, 23-22, 25-26, 27-29, 29-32.

Συνθέσεις:

Α.Ο.Α. Καστοριάς: (Βλαχόπουλος Π.), Πούλιος Δ., Αναστασίου Η., Παπακώστας Δ., Τάσιος Φ., Σαλαγιάννης Κ., Μαυρόπουλος Χ., Taneski N., Τούλιος Α., Μέλιος Δ., Χατζηλεοντίδης Μ., Δόκαλος Σ., Κωνσταντινίδης Χ., Σουκαλόπουλος Α. Τσινικλίδης Θ., Σαλαγιάννης Θ.

Καλλιθέα-ΓΕΒ Βέροιας 2011: (Μελιόπουλος Α.), Πρωτογέρης Α.- Γιούπης Γ., Τριγώνης Γ., Τσικίνας Γ., Βόλκος Ν., Γιακουμόπουλος Ν., Καραπεïδης Μ., Παγγούρας Γ., Μάρτος Δ., Ουσουλτζόγλου Γ., Χασιώτης Γ., Γιακουμόπουλος Α., Κάτσιος Π., Καρανίκας Σ., Γουναράς Α., Χριστοφορίδης Σ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι : Θεοδοσάκης Ι., Τόλιος Δ. 

Προηγούμενες

Συλλυπητήρια Φιλίππου σε Τζουβάρα

Καμποχώρι

Επόμενη