Πώς θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός

| |

Την Τρίτη το απόγευμα η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός παρουσίασε τις τρεις νέες εμφανίσεις (συν εκείνες των τερματοφυλάκων), με τις οποίες θα ντυθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε μία εκδήλωση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία συνοδεύτηκε από μία πλήρως ενημερωτική συνέντευξη Τύπου, αλλά και από ανοικτή προπόνηση, οι φίλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, αλλά και τα Μ.Μ.Ε. είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες εμφανίσεις της PUMA που θα ντύνουν την ομάδα, αλλά και να δουν τους ποδοσφαιριστές μας σε δράση, πριν το πρώτο τους ματς με τη Βέροια, την Κυριακή.

Λίγο μετά τις 19:00 οι πόρτες του «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξαν και ο κόσμος εισήλθε στο γήπεδο. Οι κεντρικές θύρες προς την πλευρά του Pure Red και τα V.I.P. κατακλύστηκαν 5.000 και πλέον φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους ποδοσφαιριστές να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνησή τους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ και κάθε ένα από αυτά φορούσε μία από τις τρεις εμφανίσεις που θα φορέσει η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Χολέβας, Βλαχοδήμος, Φέισα, Σόβας και Μήτρογλου φορούσαν τις ερυθρόλευκες. Τζιμπούρ, Μοδέστο, Αμπντούν, Γκρέκο, Παπάζογλου, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης φορούσαν τις άσπρες, ενώ οι Μασάδο, Πάντελιτς, Φουστέρ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Μανιάτης φόρεσαν τις μπλε.

Οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και παρακολούθησαν μαζί με τον κόσμο ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο έπαιξε στα μάτριξ του γηπέδου! Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και παρουσιάζεται εν συντομία η ιστορία της φανέλας του Ολυμπιακού. Με το τέλος του βίντεο ο κόσμος χειροκρότησε έντονα και αμέσως μετά άρχισε η προπόνηση. Το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα έντονο και έμφαση δόθηκε στην τεχνική, αλλά και την τακτική. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ανδρέας Τάτος, λόγω του τραβήγματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα.

Την προπόνηση του Ολυμπιακού παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες, χειροκροτήθηκε θερμά.

Προηγούμενες

Συστάσεις της Βέροιας προς τους φιλάθλους

Δευτέρα το Βέροια – Ολυμπιακός;

Επόμενη