Πώς βλέπουν Καντιμοίρης, Ορέστες το ματς με Κέρκυρα

| |

Στον δρόμο των επιτυχιών θέλει να επιστρέψει η Βέροια που την Κυριακή το μεσημέρι αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Ας δούμε τι δήλωσαν στην κάμερα της Nova οι Ορέστες και Καντιμοίρης για το ματς:

«Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γι’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα. Είναι ένα ματς που θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα» τόνισε ο Ορέστες

Ο Γιώργος Καντιμοίρης υπογράμισε: «Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ψυχραιμία. Δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει η κακή αγωνιστική εικόνα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι με τον ερχομό του κ. Καλαϊτζίδη η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της, αφού οι περισσότεροι παίκτες τον γνωρίζουμε, και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Η Βέροια πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και στην Κέρκυρα. Μπορεί να μην έχουμε παίξει καλά στα τελευταία ματς αλλά δεν παύει να είμαστε μια ομάδα δεμένη μέσα στα αποδυτήρια, οπότε θα κοιτάξουμε να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Προηγούμενες

Η αποστολή της Βέροιας για Κέρκυρα

Μικτές: Κλήρωσε για νέους, παίδες

Επόμενη