Πώς έπαιξε η Βέροια

| |

Η Βέροια ξεκίνησε το ματς με το σύστημα που έπαιξε σε όλα τα φιλικά της, το 4-2-3-1. Στο τέρμα ξεκίνησε ο Δασκαλάκης, δεξί μπακ ήταν ο Γεωργιάδης, αριστερό μπακ ο Σνάουτσερ και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμας, Καλί. Αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Γεωργέας, Καλογέρης. Μπροστά τους, στα δεξιά ήταν ο Ολαϊτάν, αριστερά ο Μπαργκάν και ελεύθερος ο Ζε Βιτόρ, πίσω από τον φορ Ιωάννου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Μάκης Χάβος έβγαλε τον Γεωργιάδης κι έκανε εσωτερική αλλαγή. Δεξί μπακ πήγε ο Γεωργέας, αμυντικό χαφ γύρισε ο Ζε Βιτόρ, πίσω από τον Ιωάννου μετακινήθηκε ο Ολαϊτάν και στα άκρα έπαιξαν ο Καλστάς (δεξιά) και ο Μπαργκάν (αριστερά). Με την έξοδο του Ολαϊτάν στο 77’, πίσω από τον Ιωάννου μετακινήθηκε ο Μπαργκάν και αριστερά έπαιξε ο Γκιγιέρμο.

Όσον αφορά την ατομική απόδοση, ο Δασκαλάκης ήταν ασταθής, ιδιαίτερα στις εξόδους. Οι Γεωργιάδης και Σνάουτσερ κάλυψαν ικανοποιητικά τα άκρα. Το δίδυμο Τόμας, Καλί τα πήγε καλά, αν εξαιρέσουμε την φάση που «κόλλησαν» και παραλίγο να σκοράρει ο Τζιμπούρ. Πολύ καλός ήταν και ο Τζημογιάννης, ιδιαίτερα ψηλά, στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε. Πολύ καλά πήγε ανασταλτικά ο Καλογέρης.

Έμπειρος και χρήσιμος ο Γεωργέας, κέρδισε πολλές μάχες. Σε μεγάλα κέφια ο Μπαργκάν, επιβεβαίωσε ότι διανύει περίοδο φόρμας. Μπορεί να δώσει περισσότερα ο Ολαϊτάν. Μέτριος ο Ζε Βιτόρ. Πίσω από τον Ιωάννου, ήταν χαμένος. Όταν γύρισε αμυντικό χαφ κινήθηκε περισσότερο αλλά δεν ξέφυγε από την μετριότητα. Και αυτός μπορεί να δώσει περισσότερα. Ο Καλτσάς μπήκε ορεξάτος και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του.

Αναστάτωσε ορισμένες φορές την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά έκανε και λάθη. Την κρίσιμη στιγμή, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ. Μαχητικός ήταν ο Γκιγιέρμο. Δεν έκανε περιττές ενέργειες. Αν μείνουμε στους αριθμούς, ο Ιωάννου είχε μια καλή βραδιά με 2/3 τελειώματα (μετράμε και το τέρμα που του ακυρώθηκε). Όμως και οι τρεις φάσεις ήταν για γκολ και έπρεπε να σκοράρει και στην τρίτη. 

Προηγούμενες

Χάβος: Φάουλ το δεύτερο γκολ, κανονικό του Ιωάννου

Θα “κοκκινίσει” το Στάδιο ο Ολυμπιακός

Επόμενη