Πυγμή: Δεύτερος ο Ουζουνίδης στο διασυλλογικό παίδων

| |

Τη 2η θέση κατέλαβε ο βεροιώτης αθλητής της Πυγμής , Γιώργος Ουζουνίδης – Κωστόπουλος στο 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων Β. Ελλάδος, αφιερωμένο στη μνήμη του προπονητή Δημήτρη Γεωργιάδη από τη Δράμα.

Μετά την τρίμηνη απουσία του από αγωνιστικές εκδηλώσεις όλη την περίοδο του χειμώνα εξ αιτίας τραυματισμού, του, ο Γιώργος Ουζουνίδης , 14 ετών, μαθητής της β’ γυμνασίου, δοκίμασε τις δυνάμεις του σε δύο αγώνες με διάρκεια δύο λεπτά ο καθένας τους.

Στην πρώτη του αναμέτρηση κέρδισε με σκορ 9-3, ενώ στο δεύτερο αγώνα που ήταν και ο τελικός της κατηγορίας του έχασε με
σκορ 14-6 , με εμφανή τα αποτελέσματα της αποχής του από αναμετρήσεις στα ταπί.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 370 αθλητών/τριών από 61 συλλόγους όπου αναδεικνύοντας μεγάλα ταλέντα νεαρών αθλητών που έσπευσαν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση με αξιώσεις για το αγωνιστικό παρόν και μέλλον τους στο δυναμικό ολυμπιακό άθλημα ΤαεΚβοΝτο.

Η ηλεκτρονική κλήρωση, οι ηλεκτρονικοί θώρακες, η ζωντανή μετάδοση των αγώνων – αποτελεσμάτων και το πολύ καλό και άνετο στάδιο του εθνικού γυμναστηρίου της Μίκρας, αποτέλεσαν την οργανωτική βάση για ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Β.Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) που έδωσε την ευκαιρία σε πληθώρα παιδιών να εξοικειωθούν με το ηλεκτρονικό σύστημα των αγώνων καθώς και σε πλήθος φιλάθλων που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στη Μίκρα, να παρακολουθήσουν απευθείας τους αγώνες από το διαδίκτυο .

Η Πυγμή Βέροιας ετοιμάζεται για αγώνες και αυτό το ΣαββατοΚύριακο στα Γιαννιτσά, με τη συμμετοχή 42 αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.

Προηγούμενες

Επτά μετάλλια σε ευρωπαϊκό κύπελλο

Πολυτιμότερος ο Καλτσάς, καλύτερο γκολ του Κατσουράνη

Επόμενη