Πρώτος στο ύψος ο Τεσσαρομάτης στα Χειμωνίδεια

| |

Αγώνες στίβου στη μνήμη του Κωστα Χειμωνίδη διοργάνωσε στο Καυτανζλογλειο στάδιο ο ΑΣ Ρήγας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί αθλητές από όλη τη χώρα, ενώ ιδιαίτερη σημασία είχε η συμμετοχή της Μαρίας Χοτοκουρίδου και του Θοδωρή Μουρατίδη, που συμμετείχαν στα αγωνίσματα βετεράνων αθλητών, που γυμνάστηκαν με τον “δάσκαλο” Χειμωνίδη.

Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές ομάδων της Ημαθίας.

Στους άνδρες, στο ύψος ανδρών ο Γιώργος Τεσσαρομάτης της ΓΕ Νάουσας πήρε την πρώτη θέση και ο Κώστας Λογδανίδης την 11η. Στο μήκος ο Παύλος Μπόφτσης της ΓΕ Νάουσας κατετάγη 4ος, στα 100μ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος της Αλεξάνδρειας τερμάτισε 28ος.

Στους παίδες, στα 800μ ο Αντώνης Μισοκέφαλος του Βικέλα Βέροιας τερμάτισε 6ος.

Στις γυναίκες, στα 200μ η Σοφία Αμοιρίδου του Φιλίππου ήταν 14η και η Δανάη Στολτίδου 24η. Στα 800μ η Ιωάννα Καραγιαννίδου του Βικέλα ήταν 5η. Στα 3000μ η Μαρία Αντζεμιάν του Βικέλα εγκατέλειψε. Στο μήκος η Σοφία Υφαντίδου του Φιλίππου ήταν 4η. Στο ύψος η Στεφανία Γαλανομάτη του Φιλίππου ήταν 5η, η Χάιδω Καρανίκου της Αλεξάνδρειας 6η, η Γεωργία Μάκη της ΓΕ Νάουσας 8η, η Δανάη Στολτίδου του Φιλίππου 9η, η Ιωάννα Στεφανή της ΓΕ Νάουσας 10η και η Φρειδερίκη Δάγγα της ΓΕ Νάουσας 11η. Στην σφαίρα, η Ιωάννα Στεφανή της ΓΕ Νάουσας ήταν 4η.

Στις κορασίδες, στο μήκος, η Μαρία Παπαγεωργίου του Φιλίππου ήταν 6η, η Πηνελόπη Ιωάννου της Νάουσας 9η, η Ιωάννα Ιωάννου 12η, η Κατερίνα Γουτιάνου 13η και η Δέσποινα Μπέσιου 20η, όλες της Νάουσας. Στην Σφαίρα η Σοφία Καϊσίδου της Νάουσας ήταν 2η, η Βασιλική Δραγουμάνου της Νάουσας 4η, η Δάφνη Στολτίδου του Φιλίππου 5η και η Μαρία Τζαλίλη της Νάουσας 11η.

Στις παγκορασίδες Α’, στα 300μ. η Ιωάννα Ιωάννου της Νάουσας ήταν 9η.
 

Προηγούμενες

Ξεκινά το Σάββατο το Νοσταλγία

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΕΠ

Επόμενη