Πρώτευσε η Πυγμή σε διο… Οργάνωση και μετάλλια

| |

Μία εκδήλωση-γιορτή του ολυμπιακού αθλήματος ταεκβοντο, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 28 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ , όπου χαρακτηρίστηκε κάτι περισσότερο από επιτυχημένη, με επαγγελματική οργάνωση σε όλους τους τομείς , ηλεκτρονικά μέσα σε όλες τις γραμματείες, ηλεκτρονικοί θώρακες με αισθητήρες στα δύο από τα πέντε τερέν αγώνων , καινοτομίες οι οποίες σφράγισαν την επιτυχία μίας ακόμη  πρωτοβουλίας των διοργανωτών.

Η Πυγμή Βέροιας για πολλοστή φορά στην έδρα της, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα σε ουσία και σε εντυπώσεις  τόσο σε κατάκτηση μεταλλίων όσο και στην οργάνωση του αγωνιστικού χώρου με κοινή παραδοχή όσων παραβρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι προπονητές , μέλη του διοικητικού συμβουλίου και γονέων αθλητών του συλλόγου , με απόλυτη συλλογικότητα και πνεύμα συνεργασίας, ανέδειξαν μεγάλη αποτελεσματικότητα σε όλες τις διαδικαστικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος,  αποδεικνύοντας πως ο σκοπός του βεροιώτικου συλλόγου, είναι σαφώς κάτι πολύ περισσότερο από την  προσδοκία ανάδειξης του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών της.

Είναι πρώτιστα η ποιότητα μίας αθλητικής εκδήλωσης που σέβεται τον κόπο δεκάδων συλλόγων , προπονητών, αθλητών , γονέων που ταξιδεύουν χιλιόμετρα μακριά για να λάβουν τα παιδιά τους μία παιδαγωγική εμπειρία μέσω του αθλητισμού .

Με συμμετοχή 509 αθλητών από 27 αθλητικούς συλλόγους από τις περιοχές,  Θεσσαλονίκη, Δράμα, Σέρρες, Γιαννιτσά, Ιωάννινα, Λαμία, Τρίκαλα,  Σκύδρα, Αράχωβα, Θάσο, Αστακός, Νέα Ζίχνη, Νιγρίτα, Αγρίνιο,  που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες  παίδων/κορασίδων & εφήβων/νεανίδων,  οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 21.30 το βράδυ με διαρκή ροή και χωρίς προβλήματα επιβεβαιώνοντας έτσι και την πολύ μεγάλη εμπειρία των διοργανωτών.

Με τον χαιρετισμό της Δημάρχου Βέροιας κας. Χαρούλας Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδου που τίμησε με την παρουσία της και τον ένθερμο λόγο της την εκδήλωση της Πυγμής, στέλνοντας ένα συγχαρητήριο και αισιόδοξο μήνυμα στα παιδιά , η σκυτάλη δόθηκε στην πληθώρα νέων παιδιών που με το πάθος τους έδωσαν το ελπιδοφόρο και δυναμικό μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας έναντι των δύσκολων καιρών που βιώνει η χώρα μας.

Οι βεροιώτες αθλητές αγωνίστηκαν επάξια με επιδόσεις ανάλογες των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά στις προπονήσεις τους, καταφέρνοντας να αποσπάσουν 15 χρυσά μετάλλια, 14 αργυρά, 9 χάλκινα, ανεβάζοντας τον σύλλογό τους στην 1η θέση της γενικής κατάταξης με το τροπαιοφόρο κύπελλο ν’ αγγίζει τα χέρια και τις καρδιές όλων των αθλητών. 

Τη 2η θέση κατέλαβε ο αθλητικός σύλλογος  Hwarang (Μαχητές) Θεσσαλονίκης και την 3η θέση ο ΔΙΑΣ Ιωαννίνων.

Δεν έλειψαν οι δυνατές συγκινήσεις που ξετυλίχτηκαν στους τελικούς αγώνες αθλητών όπου η ένταση του παιχνιδιού πάντα κορυφώνει τις αισθήσεις! Επίσης σε αναμετρήσεις-βάπτισμα πυρός – με παιδιά που πρώτη τους φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντιπάλους εκτός του συλλόγου τους. 

Διάχυτη και ασυγκράτητη συγκίνηση παρομοίως προκάλεσε το γεγονός πως γονείς που τέλεσαν αθλητές για πολλά χρόνια στην Πυγμή είδαν τα παιδιά τους στις κατηγορίες παίδων ν’ αγωνίζονται για πρώτα φορά σε αγωνιστικά ταπί.

Φαίνεται πως οι άξιοι έχουν συνέχεια..

Αναλυτικά τα μετάλλια της Πυγμής και οι αθλητές που τα κατέκτησαν 😐

Χρυσό μετάλλιο

 1. Χριστοδουλίδου Χρυσή
 2. Ουζουνίδης Γιώργος
 3. Αισιοπούλου Μαρία
 4. Τσίλης Κωνσταντίνος
 5. Κορυτσαίος Δημήτρης
 6. Κοκτσίδης Γιάννης
 7. Κοκτσίδου Μαρία
 8. Νοβάκης Διονύσης
 9. Αμοιρίδης Μιχάλης
 10. Κοκοδήμου Ελισάβετ
 11. Ιατρού Φανή
 12. Κάμινα Μαρία
 13. Στογιάννου Ελισάβετ
 14. Γεωργιάδης Τάσος

Ασημένιο μετάλλιο

 1. Σιμιτζή Αλεξάνδρα
 2. Μπάκος Δημήτρης
 3. Ιωαννίδου Μαρία
 4. Αθανασάκη Ρεβέκα
 5. Γαλάνης Βαγγέλης
 6. Κοτρίδης Γιάννης
 7. Τσανάκας Κωνσταντίνος
 8. Νταλής Νίκος
 9. Μπούκα Νικολέτα
 10. Δίσκος Γιώργος
 11. Προδρομίδου Ελενα
 12. Λίτα Βάσω
 13. Τσακαλίδου Ελένη
 14. Μανωλάκης Κων/νος
 15. Κωνσταντινίδου Μιχαέλα
 16. Παπαδόπουλος Νίκος
 17. Καζεπίδου Αγάπη

Χάλκινο μετάλλιο

 1. Παπαγιαννόπουλος Νίκος
 2. Πετρίδου Χριστίνα
 3. Δούρδα Ελευθερία
 4. Καραούλας Ευθύμης
 5. Χατζηβαλλάς Δημήτρης
 6. Μανουηλίδου Κλεονίκη
 7. Κρεμλίδου Εύα
 8. Σαραντόπουλος Γρηγόρης
 9. Δροσινός Δημήτρης

Συμμετοχές

 1. Φοίβος Κώτας
 2. Θεοδωρίκα Αυγή
 3. Σακκάκος Λευτέρης
 4. Σακκάκος Μιλτιάδης
 5. Πρωτοψάλτης Γιάννης
 6. Παπαδόπουλους Γιώργος
 7. Δέλλα Κατερίνα
 8. Λυμούση Αφροδίτη
 9. Λυμούσης Δημήτρης
 10. Τερζόγλου Δημήτρης
 11. Δέλλα Βάγια
 12. Γεγιτσίδης Σωκράτης
 13. Γιαννουσόπουλος  Κων/νος
 14. Καραγιάννης Χρήστος
 15. Κρεμλίδης Γιάννης
 16. Αναστασίου Γιάννης
 17. Πετρίδης Άγγελος
 18. Γιάτσας Γιάννης
 19. Παπαδόπουλος Αντώνης
 20. Μπαρμπαρούσης Γιάννης
 21. Τσέος Γιώργος
 22. Τσένου Ελένη
 23. Κουλούρης Γιώργος
 24. Σαμαράς Αποστόλης
 25. Μπάκος Γιώργος
 26. Πυλωρίδης Αντώνης
 27. Ευφημιανίδου Βιργινία
 28. Δούρδας Νίκος
 29. Βασιλοπούλου Δήμητρα
 30. Λεμονή Δήμητρα
Προηγούμενες

Επόμενη