Πρωτιές για Τεσσαρομάτη, Κολοκυθά, Καρανίκα στην Θεσσαλονίκη

| |

Τη δεύτερη ημερίδα της χρονιάς οργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, στο υπόγειο του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Στους αγώνες ξεχώρισε η Κορασίδα Ολυμπία Μπέκου- Φερε (Βεργίνα), που διένυσε τα 60 μ. σε 7.87 και έδειξε πως είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Την καλύτερη επίδοση στην απόσταση, πέτυχε η Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) με 7.73. 

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Χρήστος Καλαμάρας (ΑΕ Κρανιδίου) ήταν νικητής με 6.86, οριακά μπροστά από τους Γιάννη Ρουσάκη (Ελ. Βενιζέλο) και Θεόπιστο Μαυρίδη (ΟΣΦΠ) που αμφότεροι τερμάτισαν σε 6.87. Μάλιστα ο Μαυρίδης πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία στα 60 μ. εμπ. όπου πέτυχε 7.88 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έγινε ο 10ος αθλητής όλων των εποχών στο αγώνισμα. Στο επί κοντώ, ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού (ΑΣ Ρήγας) ανέβηκε πάνω από τα 5,38 μ. και έκανε εθνικό ρεκόρ. 

Στο ύψος ανδρών ο Γιώργος Τεσσαρομάτης της ΓΕ Νάουσας αναδείχθηκε πρώτος με δεύτερο τον Γιώργο Στεφανή (ΓΕ Νάουσα). Πρώτη ήταν και η Χάιδω Καρανίκα του Φιλίππου στο ύψος κορασίδων.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες ημαθιώτικες συμμετοχές, ο Σωτήρης Μανολόπουλος της Αλεξάνδρειας τερμάτισε δεύτερος στο 60μ παίδων, ο Κώστας Λογδανίδης της ΓΕ Νάουσας δεύτερος στα 60μ με εμπόδια παμπαίδων και στο ύψος παίδων, ο Παναγιώτης Παγώνης της Αλεξάνδρειας αναδείχθηκε δεύτερος στο τριπλούν παίδων, η Αικατερίνη Γουτιάνου της ΓΕ Νάουσας ήταν τρίτη στο τριπλούν κορασίδων, η Σοφία Καϊσίδου της ΓΕ Νάουσας δεύτερη στην σφαιροβολία κορασίδων και η Ιωάννα Στεφανή της ΓΕ Νάουσας δεύτερη στην σφαιροβολία γυναικών.

Προηγούμενες

Βέροια: Στα 10 ευρώ το εισιτήριο

ΝΑΣΗ: Κολυμβητική ημερίδα ακαδημιών

Επόμενη