Πρωτιά για Ταραμονλή

| |

Ο Δημοσθένης Ταραμονλής ήταν ο μεγάλος νικητής στην πανελλήνια διοργάνωση 1ου επιπέδου που έγινε στην Θεσσαλονίκη, κατακτώντας την πρώτη θέση στα μονά και την δεύτερη στα διπλά. Είναι πλέον επικεφαλής της πανελλήνιας κατάταξης με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αθλητής από την Βέροια έπαιξε καταπληκτικό τένις σε όλους τους αγώνες που έδωσε και χωρίς να χάσει σετ σε όλο το τουρνουά , δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του. Για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά τους:

Παπαδημητρίου Γιάννη Ο.Α. Καλαμακίου (Νο 23) 6/0 – 6/0 Μπαρμπαρούτση Φώτη Ο.Α. Αθλ.Παιδεία (Νο 26) 6/1 – 6/0 Λούκα Αλέξανδρο Ο.Α. Βουλιαγμένης (Νο 7) 6/2 – 6/2

Ράπτη Νικόλαο Ο.Α.Ο Σταυρούπολης (Νο 2) 6/3 – 6/0

Σημειώνοντας νέα εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό ο Δημοσθένης επιβλήθηκε με 6-2, 6-4 του Κούτσικου Βασίλη (Νο 3) από την Λαμία και σήκωσε το τρόπαιο. Το επόμενο ραντεβού για τον αθλητή θα είναι το τουρνουά 2ου επιπέδου που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ Μακροχωρίου από τις 18 Ιουνίου όπου θα μπορέσει να έχει την συμπαράσταση των συμπολιτών του. 

Προηγούμενες

Β΄ Φάση Πρωταθλήματα Υδατοσφαίρισης Εφήβων & Παίδων

Επόμενη