Πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας οι έφηβοι του Ζαφειράκη!

| |

Πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας στέφθηκαν οι έφηβοι του Ζαφειράκη Νάουσας μετά τη νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 21-19. Αγωνιστικά η ομάδα του Ζαφειράκη ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους. Η μικρή διαφορά των δύο γκολ δείχνει την ένταση του αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η εφηβική ομάδα του συλλόγου μας, που έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ελλάδος διαδοχικά και πέρσι κατέκτησε την δεύτερη πανελλήνια θέση, ανακηρύχθηκε για 6η συνεχή χρονιά βασίλισσα της Κ.Μακεδονίας και τώρα βάζει νέους στόχους για τον όμιλο που οδηγεί στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Σύνθεση : (Παυλίδης) Λιούμης, Ψωμιάδης, Κεχαγιάς, Παρασκευαίδης, Αλμπανίδης 3, Ρότζιος Π. 2, Κουτσουφλιάνος, Τσάτσας 6, Τσαγκεράς 3, Μαντζώρος, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τριανταφυλλίδης 4, Μαυροδουλάκης 3, Πινακούδης, Ρότζιος Γ.

Νίκη των Παίδων επί του Αερωπού !
Μεγάλη νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας σημείωσαν οι παίδες του συλλόγου της πόλης μας με σκορ 31-22. Το παιχνίδι αν και αναμενόταν δύσκολο για τους Ναουσαίους αθλητές, στην πράξη φάνηκε πως ήταν αισθητά ανώτεροι των αντιπάλων τους και με τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού κ. Παυλίδη (ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Εφήβων) επικράτησαν εύκολα.

Σύνθεση : (Παυλίδης) Σιδηρόπουλος, Μπάμπος 7, Μπόλας 5, Μαυροδουλάκης 6, Δρενοβιάδης, Χαλάτσης, Κατσαέλης, Κύρογλου, Κυπρίτης 7, Μαυρίδης 2, Καραμπέλκος 2, Τσιαχτσίρας 2, Τσουκαλάς

Νίκη και για τους παμπαίδες !
Μεγάλη νίκη σημείωσαν και οι παμπαίδες επί του Φιλίπου Βέροιας με το ευρύ σκορ 34-23. Οι αθλητές του Ζαφειράκη επικράτησαν άνετα των φιλοξενούμενων αθλητών του Φιλίππου και σε κανένα σημείο του αγώνα η διαφορά δεν μειώθηκε επικίνδυνα. Η καλή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας έδωσε στον προπονητή κ. Δεληχρήστο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητες.

Σύνθεση : (Δεληχρήστος) XHACKA, Δεληχρήστος 4, Τσιαχτσίρας, Καραμπέλκος 5, Γαλανός 2, Μαυρίδης 9, Αθανασιάδης, Νέστορας, Τσιγαρίδας 4, Πρόιος 1, Παναγιωτίδης, Κυπρίτης 5, Φωτιάδης 3, Γαλίτης, Γεωργακόπουλος 1
 

Προηγούμενες

Επιστροφές στα Λευκάδια

Ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν στο Ίκαροι – Φίλιππος

Επόμενη