Πρωταθλήτριες στην κολύμβηση Τζουνάκου, Μαρκαντέ

| |

Την κορυφαία διάκριση στην  κολυμβητική τους καριέρα κατέκτησαν οι δύο αθλήτριες του Α. Σ. ΝΗΡΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Η αθλήτρια Τζουνάκου Αναστασία – Μαρία στην κατηγορία Κορασίδων (1996-1997) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο  στα 50 μέτρα πρόσθιο με χρόνο 34.33.

Ο χρόνος της στα 50 μέτρα πρόσθιο το πρωί στα προκριματικά ήταν 34.23 (4ος χρόνος στην κατηγορία Γυναικών). Στους τελικούς με χρόνο 34.33 εκτός από την 1η θέση που κέρδισε ήταν και ο καλύτερος χρόνος και από την κατηγορία Νεανίδων(1994-1995).

Η κολυμβήτρια Τζουνάκου Αναστασία –Μαρία είναι  γεννημένη το 1997 ,έχει συμμετάσχει στα δύο προηγούμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με καλύτερη ατομική διάκριση την 4η θέση και καλύτερη ομαδική διάκριση την 2η θέση και τις δύο χρονιές με την σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτής ομαδικής.

Η αθλήτρια Μαρκαντέ Δέσποινα στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ (1999-2000) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 28.13. χρόνος που αποτελεί την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην ηλικία των 12 ετών το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στην  Ιακωβίδου Θέμιδα με χρόνο 28.38.

Η κολυμβήτρια Μαρκαντέ Δέσποινα είναι γεννημένη το 2000 και ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όντας μικρότερη από όλες τις αθλήτριες.

Ιστορική στιγμή για τον Νομό Ημαθίας αφού πρώτη φορά κατακτήθηκε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης διεξήχθη στο Ο. Α. Κ. Α στο Μαρούσι από 10-14 Ιουλίου 2012 με την συμμετοχή 1100 αθλητών  και 134 ομάδων .

Οι προπονητές  των κολυμβητριών Μήτρακας  Λευτέρης και Θεοδωρίδης Χρήστος έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι μετά τις επιτυχίες αφού ο προγραμματισμός της 3ετίας ήρθε σε πέρας.

Δηλώσεις της Πρωταθλήτριας Τζουνάκου: Είμαι χαρούμενη, είναι η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου ως αθλήτρια. Μετά από τρία χρόνια οι κόποι μου βρήκαν ανταπόκριση . Ευχαριστώ τους προπονητές μου Θεοδωρίδη Χρήστο και Μήτρακα Λευτέρη , τους γονείς μου ,που με στήριξαν, καθώς και την ομάδα μου τον Νηρέα Βέροιας.

Δηλώσεις της Πρωταθλήτριας Μαρκαντέ: Είναι υπέροχο να έρχεσαι σε ένα Πανελλήνιο και να κατακτάς την κορυφαία θέση που υπάρχει. Ευχαριστώ τους προπονητές μου Μήτρακα Λευτέρη και Θεοδωρίδη Χρήστο, τους γονείς μου και την ομάδα μου.

Προηγούμενες

Οι έφοροι του ΝΑΣΗ

Σε ημερίδα στην Αλεξάνδρεια ο Νηρέας

Επόμενη