Πρωταγωνίστρια και φέτος η Μελίκη

| |

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να παίξει και την φετινή χρονιά, στο πρωτάθλημα της Α1, η Μελίκη. Παρότι έχασε βασικούς περσινούς της παίκτες, θα στηριχθεί στο καλό της σύνολο για να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

«Μπορεί να αποδυναμωθήκαμε σε ποδοσφαιριστές, ωστόσο σε ομαδικό επίπεδο έχουν ένα καλό σύνολο και θα παρουσιάσουμε καλή ομάδα. Στόχοι μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία και να αναδείξουμε νέους παίκτες» δήλωσε στο Inspor.gr ο προπονητής της Μελίκης Γιώργος Ντάμτσιος. Σε ερώτησή μας αν φέτος η Μελίκη δεν ενδιαφέρεται για την πρώτη θέση, ο κ. Ντάμτσιος απάντησε: «Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση. Αν έρθει καλοδεχούμενη».

Όσον αφορά τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν εκτός της Μελίκης, ο Γιώργος Ντάμτσιος είπε: «Δεν έχω δει όλες τις ομάδες της Α1. Τον πρώτο λόγο φέτος έχει το Νεόκαστρο το οποίο έκανε μεταγγραφές που θα του επέτρεπαν να πρωταγωνιστεί και στην Δ’ Εθνική. Δυνατοί θα είναι ο Διαβατός, ο Αχιλλέας Νάουσας, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η ΑΕΠ. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος».

Προηγούμενες

Μελιόπουλος: Ικανοποίηση στο ξεκίνημα

Έχασε στο Άργος ο Φίλιππος

Επόμενη