Προπονήσεις νέων στον Μακεδόνα

| |

Ξεκίνησαν στον Μακεδόνα εδώ και 1 εβδομάδα υπό τον Γιώργο Παπαδόπουλο οι προπονήσεις του τμήματος ΝΕΩΝ για παιδιά γεννημένα τα έτη 1995-96-97. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Αθλητικό Κέντρο Λαζοχωρίου και Σάββατο ή Δευτέρα θα διεξάγονται αγώνες ή φιλικά. Τα παιδιά θα χρησιμοποιούν το αστικό του Συλλόγου για τις μετακινήσεις τους από και προς το Κέντρο δωρεάν.

Όσα παιδιά άλλων ομάδων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια μπορούν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις χωρίς καμία υποχρέωση.Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Φιλώτα 3 στον Προμηθέα ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 18.00΄ μέχρι 21.00΄ στα τηλέφωνα 23310-72797 και στον υπεύθυνο Φώτη Παπαδόπουλο τηλ. 6974-895114.Συνεχίζονται οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και της Σχολής.

Όσα παιδιά γεννημένα τα έτη 1998 μέχρι 2007 επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις του Μακεδόνα μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία υποχρέωση χρησιμοποιώντας για την μετακίνησή τους από και προς το Κέντρο, το αστικό του Συλλόγου.

Προηγούμενες

Το πρόγραμμα τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕΠ – Ακαδημίας

Στο Καμποχώρι οι μικροί της ΑΕΠ-Ακαδημίας

Επόμενη