Πρεμιέρα το Σάββατο στα 3-5 Πηγάδια

| |

Aπό την Αναπτυξιακή Χιονοδρομία Νάουσας Α.Ε. ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Μετά την ανάληψη της διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια από την εταιρεία Αναπτυξιακή Χιονοδρομίας Νάουσας Α.Ε., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, των κτηριακών και λοιπών εγκαταστάσεων έχουν ολοκληρωθεί.

Το σύστημα Τεχνητής Χιόνωσης με νέα κανόνια τελευταίας τεχνολογίας έχει τεθεί σε λειτουργία και καλώς εχόντων των πραγμάτων το Σάββατο 15/12 θα διαθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πίστες για χιονοδρομία.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια είναι το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα το οποίο διαθέτει πλήρες και αυτοματοποιημένο σύστημα τεχνητής χιόνωσης και χάρη σε αυτό υπάρχει η δυνατότητα χιονοκάλυψης όλων των πιστών του Χιονοδρομικού Κέντρου από μηδενική βάση!

Εντός της εβδομάδας θα τεθούν σε λειτουργία και οι live κάμερες.

Στη βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου θα λειτουργεί Lift-bar, Ψησταριά και Snack Bar για καφέ και φαγητό, καθώς και το «Σαλέ alt.2005m» στην κορυφή με μοναδική θέα προς όλη τη Μακεδονία.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο παρέχει επίσης δυνατότητα για ενοικίαση χώρου σε τροχόσπιτα με ηλεκτροδοτούμενο χώρο 85 θέσεων, οργανωμένη σχολή σκι, καθώς και καταστήματα για ενοικίαση ή αγορά ειδών σκι.

Εκτός από σκι και snowboard, υπάρχουν διαδρομές για περίπατο, ορειβατικό σκι και ενοικίαση snowmobiles για βόλτες στο βουνό και αξέχαστες εμπειρίες!”

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην καινούρια ιστοσελίδα www.3-5pigadia.gr, στη σελίδα στο Facebook http://www.facebook.com/35Pigadia και ακολουθήστε στο Twitter @3_5Pigadia και στο Instagram 3_5pigadia!”.

Προηγούμενες

Ανοίγει το Σάββατο το Χιονοδρομικό Σελίου

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΗΜΑΘΙΩΝ

Επόμενη