Πρεμιέρα με Σλοβακία η Εθνική Γυναικών

| |

Την οικοδέσποινα του 1ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, αντιμετωπίζει αύριο η Εθνική Γυναικών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 στο Παρτιζάνσκε και στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σωκράτη Βακάλη βρίσκονται οι: Κοτσαμποικίδου, Μαυρογεώργη Ν., Παπανικολάου, Παπαδοπούλου Μ., Παρασκευαϊδου, Χατζηπαρασίδου, Βαφειάδου, Λογδανίδου, Νούλα, Στρατάκη, Δημητρίου, Μάστακα, Ποιμενίδου, Λέκκα, Βασιλειάδου, Καζάκη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προπονήθηκε την Τετάρτη το βράδυ και θα κάνει άλλες δύο προπονήσεις πριν το ματς, σήμερα το μεσημέρι και αύριο το πρωί.

«Έχουμε δει τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Είναι πιο δυνατές από εμάς. Πιστεύω ότι μας έκαναν πολύ καλό τα φιλικά παιχνίδια και έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα από κάποιες άλλες φορές. Πρέπει να δείξουμε την βελτίωση μας μέσα στο γήπεδο, να είμαστε πειθαρχημένες και συγκεντρωμένες στα παιχνίδια», ήταν το σχόλιο της Βιβής Καζάκη.

Όσον αφορά την Σλοβάκικη ομάδα έχει μία αλλαγή στη σύνθεση της, αφού τη θέση της τραυματισμένης Ζάρκοβα πήρε η Ντεμάγιοβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου παίρνει την πρόκριση για την τελική φάση του θεσμού.Το πρόγραμμα των αγώνων30/11- 19:00 Σλοβακία- Ελλάδα1/12-16:30 Ελλάδα- Ελβετία

2/12-16:30 Ελλάδα- Φινλανδία

Προηγούμενες

Έχασε και από την Ελβετία η Εθνική

Κέρδισε την Φινλανδία η Εθνική

Επόμενη