Πρεμιέρα β’ γύρου στην Δ’ Εθνική

Ξεκινούν την Κυριακή (20/1) τα παιχνίδια του β’ γύρου στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Στα ματς της ημέρας, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Κοζάνη και την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Οι Μακροχωρίτες θέλουν να κερδίσουν την Κοζάνη εκτός έδρας και για να την προσπεράσουν στην βαθμολογία αλλά και για να πάρουν την ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου όπου υποχρεώθηκαν σε ήττα μετά την ένσταση της Κοζανίτικης ομάδας.

Δύσκολο εκτός έδρας ματς έχει η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου θα ταξιδέψει στην Καστοριά και θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον επικίνδυνο Κάστορα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αλλά βλέπουν ότι ο κίνδυνος δεν είναι μακριά γι αυτό θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη ενώ από την άλλη, η Νάουσα έδωσε τέλος την περασμένη Κυριακή στο αρνητικό σερί της και θέλει να συνεχίσει με νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.

Πρεμιέρα β’ γύρου στην έδρα τους θα κάνουν τα Λευκάδια. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θα υποδεχθεί τον Πυρσό και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Τέλος η ενισχυμένη Αλεξάνδρεια θα υποδεχθεί τη Νεοκαισάρεια. Οι φιλοξενούμενοι είναι “σκληρά καρύδια” γι αυτό η ομάδα του Τόλη Τερζή θα πρέπει να έχει υψηλή απόδοση για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα (3μμ)

Αλεξάνδρεια – ΝεοκαισάρειαΠαναργειακός – ΑεράταΚάστωρ – ΝάουσαΛευκάδια – Πυρσός

Κοζάνη – Ένωση