Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες Παυλίδης, Μάνος

| |

Ο Μπάμπης Παυλίδης και ο Δημήτρης Μάνος είναι δυο από τους νεαρούς που έχει στο φετινό του ρόστερ ο Γκόραν Στεβάνοβιτς. Και οι δυο τους αξίζει να πάρουν ευκαιρίες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αναδειχθούν ως παίκτες στην Βέροια.

Ο Παυλίδης στα 23 του έχει περισσότερες εικόνες από το Μάνο και η φετινή χρονιά θα είναι καθοριστική γι αυτόν. Ή θα κάνει το βήμα προς τα εμπρός και θα διεκδικήσει μια θέση ή θα πρέπει να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη κατηγορία. Στο ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά, ο Παυλίδης μπήκε ως αλλαγή σε ένα δύσκολο σημείο του ματς και με δική του ασίστ, η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Θα πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες ως επιτελικός μέσος διότι και πάσα διαθέτει αλλά και είναι παίκτης που μπορεί να πιέσει ψηλά.

Ο Μάνος στα 19 του δεν έχει αγωνιστικές εμπειρίες. Στα φιλικά όμως έδειξε ότι έχει το χάρισμα του σκόρερ. Έδειξε ότι σκοράρει με άνεση και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν για έναν επιθετικό, να βάζει την μπάλα στο πλεκτό. Χρειάζεται ευκαιρίες για να αποκτήσει τις εμπειρίες ώστε να μπορεί να δώσει τις επιθετικές λύσεις που χρειάζεται η ομάδα.

Προηγούμενες

Εκτός έδρας οι μικροί της Βέροιας

Στεβάνοβιτς: «Στον Πλατανιά νόμιζαν ότι τέλειωσε το ματς»

Επόμενη