Ποσειδώνας: Ήττα στο κύπελλο από την Λάρισα

| |

Το όνομα του αντίπαλου τρόμαξε τα κορίτσια του Ποσειδώνα. Δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και φυσιολογικά έχασαν από την πολύ ομάδα της Λάρισας με 0-3 σετ. Σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ποσειδώνας δεν πίστεψε σε κάτι καλό και ο φόβος και η νευρικότητα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στα κορίτσια. Τα σετ (18-25, 12-25 και 15-25).

Από την ομάδα της Βέροιας καμία παίκτρια δεν διακρίθηκε. Ηταν ένα μάθημα που είναι σίγουρο οτι θα χρησιμεύσει πάρα πολύ στην επίτευξη του υψηλού στόχου φέτος για άνοδο στην ανώτερη Εθνική κατηγορία.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιάμη Φρίντα, Ζησιού Κορνηλία, Βαφειάδου Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγώτα, Τσιούχα Χρυσάνθη, Βασιλειάδου Αναστασία(αρχική εξάδα) , Πιλιτσίδου Σωτηρία-Ελένη, Ιωακειμίδου Ρωξάνη, Αξιώτη Αγγελική, Γρηγοριάδου Αρχοντή, (libero).

Νίκη στο πρωτάθλημα

Με καλή απόδοση και χωρίς άγχος τα κορίτσια του Ποσειδώνα επικράτησαν άνετα της ομάδας της Καστοριάς με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Ποσειδώνα, με αρτιότερη τεχνική και μεγαλύτερη εμπειρία δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να τους απειλήσει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα σετ (25-10, 25-15, και 25-10).

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Τσιούχα Χρυσάνθη, Βαφειάδου Χρυσάνθη, Ζησιού Κορνηλία, και Μοσχά Παναγιώτα

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιάμη Φρίντα, Ζησιού Κορνηλία, Μοσχά Παναγιώτα, Τσιούχα Χρυσάνθη, Βασιλειάδου Αναστασία, Βαφειάδου Χρυσάνθη(αρχική εξάδα) , Πιλιτσίδου Σωτηρία-Ελένη, Αξιώτη Αγγελική,Γρηγοριάδου Αρχοντή, (libero).

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΕΚ

Ροδοχώρι

Επόμενη