Πολλά τα λάθη του Καραντώνη

| |

Πολλά ήταν τα λάθη που έκανε ο διαιτητής του ντέρμπι Μελίκη – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Σε ένα εύκολο ματς, ο κ. Καραντώνης έχασε πολλές φάσεις και κάποιες φορές προσπάθησε να διορθώσει λάθη του με νέα λάθη. Οι αποφάσεις του προκάλεσαν στο τέλος την έκρηξη των γηπεδούχων οι οποίοι στάθηκαν σε δυο φάσεις πέναλτι που ζήτησαν και στην ανοχή που έδειξε ο διαιτητής στον Κίτσα.

Στην περίπτωση του Κίτσα, κακώς ο παίκτης δεν αποβλήθηκε για την εκτός φάσης βίαιη απώθηση στον Παπαδόπουλο. Όσον αφορά τις φάσεις των πέναλτι που ζήτησε η Μελίκη να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η πρώτη φάση είναι στο 66′ όταν ο Τσούπρος πέφτει στο έδαφος ενώ μαρκάρεται από τον Νουσιόπουλο. Στην φάση αυτή δεν υπάρχει επαφή ούτε χαμηλά (στα πόδια) αλλά ούτε και ψηλά (μαρκάρισμα με τα χέρια) και σωστά δεν υποδείχθηκε πέναλτι αφού ο παίκτης της Μελίκης πέφτει μόνος του.

Στην δεύτερη φάση, στο 84′ έχουμε πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές. Και σε αυτή την φάση δεν υπάρχει τίποτα χαμηλά. Ψηλά όμως υπάρχει επαφή των δυο παικτών, ο Νουσιόπουλος έχει τα χέρια του πάνω στον Τσιούπρο, δείχνει ότι το συγκρατεί και τον ρίχνει κάτω, οπότε κακώς δεν υποδείχθηκε πέναλτι. 

Προηγούμενες

Έχασε στην Λαμία η Νάουσα

Στοίχημα: Συνεχίζεται το σερί στη Β’ Ισπανίας

Επόμενη