Ποιους πήρε στην Λιβαδειά ο Ντόστανιτς

| |

Ολοκληρώθηκε με τα γνωστά προβλήματα (Jonathan τράβηγμα στους κοιλιακούς, Αποστολόπουλος ίωση) η προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού και διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ratko Dostanic ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Μπάρμπας, Sissoko, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Σιόντης, Trapp, Zezinho, Ostojic, Παυλίδης, Komolov, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ben Mohamed και Goncalves.

Ο Λεβαδειακός

Ο τιμωρημένος Μπάμπης Λυκογιάννης θα είναι ο μοναδικός απών του Λεβαδειακού στον κυριακάτικο (23/3, 17:15) εντός έδρας αγώνα με την Βέροια.

Ο Σάββας Παντελίδης αφιέρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου στην αμυντική και επιθετική συμπεριφορά της ομάδας στις στατικές φάσεις, ενώ μετά το τέλος του ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι Στρατηλάτης, Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλσσάβλιεβ, Βούκτσεβιτς, Μάντζιος, Ορτέγα και Γιάντσης.

Προηγούμενες

Άσχημη εμφάνιση και ήττα του Φιλίππου από το Λαύριο

Αμαραντίδης: «Τελικός με τον Λεβαδειακό»

Επόμενη