Ποιοι πέτυχαν στις εξετάσεις ανώτερης ζώνης Καράτε και Kick-Boxing του Γ.Α.Σ. Μακεδών

| |

Για άλλη μια φορά οι αθλητές του ΜΑΚΕΔΩΝ έδωσαν εξετάσεις και κατάφεραν να προαχθούν στην επόμενη βαθμίδα-ζώνη. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 15-03-2014, στις 12.00πμ στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βεροίας έγιναν οι εξετάσεις αρχικά μόνο για τους καρατέκα του ΜΑΚΕΔΩΝ. Σε αυτές συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές όλων των επιπέδων και των παραρτημάτων του Συλλόγου, ( Βεροίας και Λευκαδίων). Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι κύριοι Ιωάννης Παπαγιάννης υποψήφιος δήμαρχος Βεροίας και ο Λάζαρος Καρασαββίδη υποψήφιο Δημοτικός Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. του ΜΑΚΕΔΩΝ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν πρόλογο από τον υπεύθυνο προπονητή του Συλλόγου κ. Ιωάννη Σιδηρόπουλο, ο οποίος αφού καλωσόρισε γονείς, φίλους και αθλητές του καράτε, ανακοίνωσε την αγορά του εξοπλισμού για τον Σύλλογο, με στόχο να γίνουν οι αθλητές ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και προχώρησε στην παρουσίαση του συνεργάτη του, κ. Αθανάσιο Γεροντίδη Εκπαιδευτή Καράτε Μαύρη Ζώνη 2 DAN ΕΛ.Ο.Κ καθώς και των μαύρων ζωνών του συλλόγου, της Ολίνας Σιδηροπούλου Μαύρη Ζώνη Kobe Osaka(Πρωταθλήτρια Καράτε) της Στεφανίας Σιδηροπούλου Μαύρη Ζώνη 1 DAN ΕΛ.Ο.Κ. και της Διονυσίας Φιλιμέγκα Μαύρη Ζώνη 1 DAN ΕΛ.Ο.Κ..

Έπειτα έδωσε τον λόγο στον κ. Ιωάννη Παπαγιάννη, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τον προπονητή για την πρόσκληση που του έγινε, ώστε να είναι παρών σε αυτήν την εκδήλωση. Επίσης επισήμανε την ανάγκη που υπάρχει στο να είναι η Δημοτική αρχή δίπλα στον αθλητισμό, ως πραγματικός αρωγός καθώς και την αναγκαιότητα όχι μόνο συντήρησης των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και την δημιουργία νέων, καθώς κάτι τέτοιο έχει χρόνια να γίνει. Κλείνοντας τον λόγο του έδωσε συγχαρητήρια σε όλους του γονείς και όλο το προπονητικό team, οι οποίοι είναι δίπλα στα παιδιά τους και τα στηρίζουν , ώστε να εξελιχθούν και να γίνουν ακόμα καλύτεροι άνθρωποι και αθλητές στην κοινωνία μέσα από τον αθλητισμό.

Ακολούθησε η έναρξη των εξετάσεων, οι οποίες διήρκεσαν περίπου 3 ώρες. ΟΙ αθλητές εξετάστηκαν σε όλους τους τομείς, κιχόν, κάτα, και αγωνιστικό.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων καράτε είναι οι:

Bici Miranda Κόκκινη Ζώνη Καραμήτσος Βασίλειος Κόκκινη Ζώνη Γρηγοριάδης Στράτος Κίτρινη Ζώνη Γρηγοριάδου Μαρία Κίτρινη Ζώνη Δρενοβιάδης Μανώλης Κίτρινη Ζώνη Κιβεντίδης Λευτέρης Κίτρινη ζώνη Κουσουλάκης Σωκάτρης Κίτρινη Ζώνη Σιδηρόπουλος Γιώργος Κίτρινη Ζώνη Σωτηράκης Μάριος Κίτρινη Ζώνη Μποζαντζής Γιώργος Πορτοκαλή ζώνη Τσολάκης Γιώργος Πορτοκαλή Ζώνη Αμανατίδης Βασίλης Πράσινη Ζώνη Αμανατίδου Βάλια Πράσινη Ζώνη Δρενοβιάδης Δημήτριος Πράσινη Ζώνη Μαυρίδης Γιώργος Πράσινη Ζώνη Παλασίδου Ιωάννα Πράσινη Ζώνη Γιαννιώτης Νικόλαος Μπλε Ζώνη Γκότσης Χρήστος Μπλε Ζώνη Ζιώγα Σταματία Μπλε Ζώνη Αγγελόπουλος Βασίλης Μωβ Ζώνη Πέρογλου Μαρία-Αγγελική Μωβ Ζώνη Φουδούλης Ιωάννης Μωβ Ζώνη Γεροντίδης Πρόδρομος Καφέ Ζώνη Παλασίδου Κυριακή Καφέ Ζώνη Γεροντίδου Δέσποινα Καφέ Ζώνη 3 kyu Μπουλασίκη Άννα-Μαρία Καφέ Ζώνη 3 kyu Τσιλιγκερίδης Κυριάκος Καφέ Ζώνη 3 kyu Τσιλιγκερίδης Παύλος Καφέ Ζώνη 3 kyu

Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος Καφέ Ζώνη 3 kyu

Μετά το πέρας των εξετάσεων, ακολούθησαν οι απονωμές ζωνών και των διπλωμάτων από την ΕΛ.Ο.Κ. στους προαναφερθείσας αθλητές.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησαν οι εξετάσεις για τους kick boxer του ΜΑΚΕΔΩΝ, οι οποίες ξεκίνησαν στις 17.00μμ και διήρκεσαν 2μιση ώρες. Οι Kick boxer εξετάστηκαν στην ύλη τους σύμφωνα με τον βαθμό για τον οποίο έδιναν από τους κ. Σιδηρόπουλο Ιωάννη Υπεύθυνο Προπονητή του Συλλόγου και τον συνεργάτη του κ. Γεροντίδη Αθανάσιο Εκπαιδευτή του Συλλόγου . Οι επιτυχόντες αθλητές ήταν οι:

Βασιλείου Τραϊανός Κίτρινη Ζώνη Γερμάνης Νικόλαος Κίτρινη Ζώνη Κοσκοσίδης Παντελής Κίτρινη Ζώνη Βασιλιάδης Βλαδίμηρος Πορτοκαλή Ζώνη Γιαννόπουλος Κυριάκος Πορτοκαλή Ζώνη Εμμανουηλίδου Σοφία Πορτοκαλί Ζώνη Μαντζουράνη Δήμητρα Πορτοκαλή Ζώνη Σουβατζόγλου Παύλος Πορτοκαλή Ζώνη Αγγελόπουλος Θωμάς 2η Πορτοκαλή Ζώνη

Δέλλας Ιωάννης 2η Πορτοκαλή Ζώνη

Προηγούμενες

Τα νέα της ΑΕΠ – Ακαδημίας Βέροιας

Φωτορεπορτάζ από το Φίλιππος – Λαύριο

Επόμενη