Ποινές της ΕΠΣ Ημαθίας

| |

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επέβαλλε τις κάτωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδοσφαιριστές του Σαββατοκύριακου 9 & 10/2/2013:

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ.(ΤΡΙΚΑΛΩΝ) 4 αγωνιστικές ημέρες & 40 Ευρώ 2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΓΓ.(ΣΤΑΥΡΟΥ) 1 αγωνιστικές ημέρες & 10 Ευρώ 3. ΚΙΤΣΑΣ ΧΡΥΣ.(ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) 1 αγωνιστικές ημέρες & 10 Ευρώ 4. ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ Α.(ΠΛΑΤΕΟΣ) 1 αγωνιστικές ημέρες & 10 Ευρώ 5. ΤΖΗΜΟΣ Α.(ΠΛΑΤΕΟΣ) 3 αγωνιστικές ημέρες & 30 Ευρώ 6. ΜΑΤΡΑΚΑΣ Η.(ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ) 1 αγωνιστικές ημέρες & 10 Ευρώ

7. ΑΛΜΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝ.(ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ) 10 αγωνιστικές ημέρες & 100 Ευρώ

Επίσης η επιτροπή αποφάσισε να καλέσει σε απολογία:

1. Τον παράγοντα των Τρικάλων που δηλώθηκε ως μασέρ στον αγώνα με την Μελίκη για ανάρμοστη συμπεριφορά του και συμπλοκή του με αντίπαλο παράγοντα, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για 5΄λεπτα.

2. Τον παράγοντα της Μελίκης που δηλώθηκε ως γιατρός αγώνα στον παραπάνω αγώνα για ανάρμοστη συμπεριφορά και συμπλοκή του με αντίπαλο παράγοντα, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για 5΄λεπτα.

3. Την Μελίκη για είσοδο φιλάθλου της στον αγωνιστικό χώρο,στον παραπάνω αγώνα όποιος επιτέθηκε στον αντίπαλο πάγκο.

4. Τον παράγοντα του Λουτρού που δηλώθηκε ως προπονητής στον αγώνα με το Παλαιοχώρι για ανάρμοστη και υβριστική συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του αγώνα.

5. Το Ζερβοχώρι για είσοδο των φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο,στον αγώνα με τα Μονόσπιτα και επίθεση τους απωθώντας βίαια τον Α΄βοηθό.

Τέλος η επιτροπή επέβαλλε τα κάτωθι χρηματικά πρόστιμα:

1. Στην Καψόχωρα χρηματική ποινή 500 Ευρώ 2. Στον προπονητή του Στενημάχου χρηματική ποινή 50 Ευρώ

Προηγούμενες

Οι διαιτητές στον 3ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής

Κ20: Ισόπαλη στα Γιάννενα η Βέροια

Επόμενη