Ποδηλατικός γύρος Βερμίου την Κυριακή

| |

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΠΟ.ΦΥ.Ο. Νάουσας θα κάνουν τον καθιερωμένο ετήσιο ποδηλατικό γύρο του όρους Βερμίου με ποδήλατα βουνού.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Βενζινάδικο της SHELL (Λάζου) στο 1ο χλμ Νάουσας-Αγίου Νικολάου και ώρα 08:30π.μ.. Λόγω του ότι η συνολική διαδρομή χαρακτηρίζεται ως “απαιτητική”, θα υπάρξει και 2ο σημείο συνάντησης-εκκίνησης στην Μπάρα Σελίου όπου και υπάρχει πρόσβαση είτε από Νάουσα είτε από Βέροια. Στο 2ο σημείο συνάντησης-εκκίνησης (Μπάρα Σελίου) η συνάντηση θα γίνει στις 10:00 π.μ. και ξεκινώντας από αυτό το σημείο οι συμμετέχοντες “γλιτώνουν” 17χλμ ανάβαση από τη Νάουσα ως το Σέλι.

Η συνολική απόσταση της όλης διαδρομής είναι 60χλμ εκ των οποίων τα 45χλμ περίπου σε χώμα (ως επί το πλείστον δασικοί δρόμοι). Η διαδρομή από το 2ο σημείο συνάντησης και έπειτα είναι περίπου 45χλμ όλο χώμα.

Όποιοι θα ακολουθήσουν να έχουν σάκο με αντιανεμικό, μπλούζα(ες) για αλλαγή όπως και κάτι για φαγητό. Συγκεκριμένα η διαδρομή ξεκινά από Νάουσα με κατεύθυνση Γραμμένη, Μπάρα Σελίου, Πριόνια, Άνω Σέλι, Σιδεράκι, Κορυφή Χ.Κ. 3-5 Πηγαδιών (κεραίες), Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια και επιστροφή στην Νάουσα. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν με την προϋπόθεση ότι είναι άνω των 18 ετών (εκτός αν συνοδεύονται από τους γονείς τους), έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (υποχρεωτικά κράνος και ποδήλατο βουνού) και μπορούν να κάνουν την διαδρομή η οποία χαρακτηρίζεται ως ¨απαιτητική¨. Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε στα: 6937 720 623 (Καισαρίδης Γιώργος) και 6974 004 880 (Λεφούσης Ηρακλής).

Προηγούμενες

Επιτυχημένες αθλητικές εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια

Πυγμή: Επιστροφή στα ταπί

Επόμενη